Apple crumble

Apple crumble

Ik ben gek op appeltaart maar dat bakken he….dat is zo niet voor mij weg gelegd hihi, geen geduld en duurt mij allemaal veel te lang en dan vooral de vieze handen. Nou loop ik al bijna een week met apple crumble in mijn hoofd en vandaag de stoute schoenen aangetrokken en gebakken en oh oh wat lekker en snel en ja de vieze handen nam ik even voor lief!!

Nodig:

300 gr bloem
150 gr roomboter
120 gr suiker
5 jonagold appels
kaneel
mespuntje zout

Appeltjes schillen en in blokjes doen, beetje suiker en kaneel en mengen en opzij zetten. Dan de bloem en de boter en de suiker en het mespuntje zout mengen tot je een korrelige massa krijgt.  Ik heb een ovenschaal ingevet en toen een beetje kruimeldeeg erop gestrooid en toen het appel mengsel en toen weer een laag kruimeldeeg en toen de oven in voor 30 min op 200 graden. Volgende keer doe ik wel wat minder suiker maar hij was super lekker 😀

4 gedachten over “Apple crumble

  1. ziet er heerlijk uit ! Leuk dat je zo je recepten deelt 🙂
    Ik kom er helaas nooit aan toe om iets lekkers te maken , ik geloof dat mijn bedrijfje te veel op slokt van mijn energie , nu op vakantie en dan jouw recepten meenemen en er lekker van genieten . Thanks !

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.