Arretjescake

Arretjescake

Oke even helemaal uit mijn comfortzone en zo niet Rach proof maar zie het zovaak voorbij komen en denk dat ik er al 2 jaar tegen aan hik maar van de week toch een poging gedaan om arretjescake te maken. Super eenvoudig en ja ik geef toe, heel lekker ja, maar niet zo gezond, maar plaats hem toch 😉 want een keer zondigen mogen we allemaal!

Ik heb alleen de versie zonder ei gebruikt want ik en rauwe eieren gaan niet samen.

Wat heb ik gedaan:

150 gram roomboter
50 gr pure chocola
200 gram bruine basterdsuiker
60 gram cacaopoeder
200 gram maria buiscuitjes

Je bekleed een bakblik met bakpaper, dan smelt je de boter maar laat het niet bruin worden. Daarna meng je de boter, de suiker en de cacaopoeder met elkaar. Dan verkruimel je de koekjes en mengt deze met het boter, suiker mengsel. Dan ga je de chocola smelten en die meng je er ook doorheen. Je stort alles in het bakblik en laat het 2 a 3 uur opstijven in de koelkast en klaar ben je 😀

Het snijden ging bij mij niet helemaal goed en hij viel uit elkaar maar een paar uur later ging het wel en de smaak was heerlijk en moest het bakblik bij Rashel onder haar smoeltje vandaan trekken want die bleef ervan eten hahah.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.