Auw joh

Auw joh

 

Rashel slaapt heerlijk in haar hartjes bed hoor hier gaat alles zijn gangetje op moeders na natuurlijk, ik stond gister in de makro en kreeg geen lucht meer dus snel de huisarts gebeld en kon daar een uur later terecht afijn hele checkup gehad en tot de conclusie gekomen dat mijn spieren TE overbelast zijn door het trainen en dus gewoon goed geirriteerd zijn…pff welja dacht ik help me nu maar gewoon van de pijn af!! oke medicatie gekregen, zelfde als die ik voor mijn pijnlijke arm toen gekregen heb en moet zeggen als ik die in neem met een paar paracetamol codein gaat het wel maar zodra het goedje uit gaat werken is het hel, maar goed daar mag ik ook wel in zitten volgens mijn man want ik sta gewoon nog elke avond te trainen minder zwaar maar toch, loop paars aan van de pijn zegd die maar goed. om het verhaal nog ff compleet te maken heb ik mijzelf ook een nieuwe crosstrainer laten aanmeten degene die ik had en nog heb is gewoon een strandaard dingetje en ja moi wil meer dus ja dan maar zo eentje uit de sportschool hihi. maandag word het monster gebracht en hoop dan ook echt van mijn pijn af te zijn!!

Rashel is vanavond echt giga van de trap gevallen en dat heeft me zo aangegrepen dat ik al kokhalzend in de gang stond. ze wilde haar spijkerbroek pakken van boven en dukkelde zo naar beneden roon en ik zaten nog aan tafel en vlogen gelijk op het hummeltje af. ze heeft echt een mega bult op haar achterhoofd en haar schouder en stukje van haar middenste gedeelte rug zijn geschaafd ik gaat dalijk voordat ik naar bed gaat haar nog even wakkker maken om te kijken of ze bij te tijd is zo niet dan naar het ziekehuis!!! zo maar daar schrik je van!!!!! pffff. haar voetje is ook tussen de verwarming geschoten die in de gang hangt en je raad het al…die slopen we zaterdag weg en knappen de gang op zodat het ook een kindvriendelijke gang word!! ik ben zelf ook wel eens van de trap gevallen en toen met mijn arm op de punt van het plankje wat boven die verwarming hangt, niet ideaal dus

de dames zijn nog even lekker 2 dagen vrij geweest en mogen morgen weer lekker naar school toe ik had ze nog wel even thuis willen hebben hoor want ze zijn echt heel gezellie geweest die dagen maarja nog paar dagen en dan is het al weer lekker weekend!!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.