Avacadospread

Avacadospread


Zo walg je werkelijk van avacado en zo eet je ze het liefst elke dag!! voorheen vond ik maar een slijmerige bedoeling in me mond maar het bleef maar aantrekken en nu eet ik ze met gemak weg, met peper en zout of met een eitje erin uit de oven afijn doe er van alles mee alleen ik had er nog geen spread van gemaakt en dat deed ik vandaag.

 

 

Nodig:

1/2 avacado
peper en zout
Roomkaas (goedkoopste van de appie)

Je prakt de avacado, doet er een beetje peper en zout bij, dan een eetlepel of meer of minder wat jezelf wil roomkaas en mengen maar 😀 en ik vond het zo lekker!! een aanrader dus. Je kan het op een stokbroodje doen en ik deed het op mijn wraps met zalm.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.