Avond 4 daagse jaar 2 is een feit!

Avond 4 daagse jaar 2 is een feit!

Hebben wij kanjers of niet dan 😀 voor een tweede keer hebben ze 4 dagen gelopen, gelukkig 3 dagen droog alleen vanavond, de laatste loop was het regen maar de bikkels hebben goed door gezet en kon ik ze bij de finish opvangen hihi. Het verliep niet helemaal soepel want roon was ineens ras kwijt en ja toen was er paniek en is hij terug gelopen en ik ondertussen al rijdende langs de stoet en bellende en pingende naar bekende en op gegeven moment kreeg ik het telefoontje dat ze ze hadden ppffff haha schrikken hoor, er kan niet veel mis gaan maar toch, you never now.

Proud mom natuurlijk en niet alleen op me kids maar ook op me vent die elke avond mee liep na een dag hard werken!! Top kanjer!! Ik moet wel als de wiedeweer aan de slag met me lichaam want roon heeft toch wel duidelijk gemaakt volgend jaar niet mee te lopen hahah, en ik ook hoop natuurlijk dat ik gewoon volgend jaar weer lekker mee kan baggeren weer of geen weer 😀

De dames liggen nu voor pampus in bed na nog wat aardbeidjes en een kippepootje te hebben gegeten 😉 Morgen nog een dagje school en dan lekker genieten van het weekend en van onze rustige avonden zonder rekening te hoeven houden met de 4 daagse want die zit erop voor dit jaar!!!

9 gedachten over “Avond 4 daagse jaar 2 is een feit!

  1. wat een kanjers he moeders 😀 en roontje natuurlijk ook!!! je weet wat je te doen staat dan als je volgend jaar gaat mee lopen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.