Avondje stad

Avondje stad

Gisteravond deden we iets wat we nooit meer doen eigenlijk haha, de hort op!! Aangezien ik savonds na het eten in mekaar stort zat dat er gewoon niet meer in. Maar gister had ik Cynthia van misslipgloss.nl belooft langs te komen in de bijenkorf waar ze haar boek aan het signeren was :D. De stad is hier niet ver vandaan en roontje, jaaaa die was ook mee hahah, had de auto ergens kunnen neerzetten waar ik niet ver hoefde te lopen dus top. Zoals ik al zei, ย Roontje was lekker meegegaan en dat vond ik wel fijn eerlijk gezegd ;). Ik had Cynthia al een keer hier thuis mogen ontmoeten dus het was zoals gewoonlijks weer lekker vertrouwd en de meiden … och, die had ik smorgens verteld dat ze nu ook misslipgloss gingen zien en die gingen compleet uit hun dak ย hahah. En dan staan ze daar oog in oog met cynthia hihih Rashel viel gelijk stil en nio ook wel een beetje, zo schattig :D. Ze zijn met haar op de foto geweest en ja die foto moest uitgeprint worden en op hun kamer gezet worden natuurlijk hihi.

We hebben ook gelijk het boek meegenomen, cynth weet, en jullie ook dat ik weinig met poedertjes en glosjes heb, meer nagelijk dan make up maar het boek moesten we hebben en oh oh wat een bitch fight om wie als eerste het boek mocht gaan lezen hahaha. Afijn niomi is als eerste begonnen en wilde het boek wel mee naar bed nemen hihih. Tot aan ze naar bed toe gingen raakte er ze maar niet over uitgepraat, en vanmorgen gingen ze vrolijk door, dus Cynth je hebt er weer nieuwe fans bij, die hard fans hahaha.
Ook kwam ik een lieverd, Sil van instagram tegen ๐Ÿ˜€ die posten ook een heel lief berichtje op instagram hihi, was leuk je te zien meis!!!

misslipgloss

Roontje heeft natuurlijk helemaal niks met beauty maar hij vond het wel heel gaaf om haar te mogen ontmoeten ๐Ÿ˜€

Lieve Cynth, we vonden het super je weer ff gezien en geknuffeld te hebben, en zie je snel pop <3

Op weg naar huis heb ik nog even sushi gehaald in de stad en oohhh goddelijk hahah, ik wens iedereen een fijn weekend!!!!

8 gedachten over “Avondje stad

  1. Leuk logje! Vond het ook leuk om zowel Cynthia als jou in het echt te zien. Ben nog steeds een beetje flabbergasted! En ik ga het gewoon nog een keer zeggen: jullie zijn een groot voorbeeld voor mij en jullie zijn te gek!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.