B-day nio was top!

B-day nio was top!

Zo alle verjaardag stress en inpak papier en slingers zitten er weer op voor niomi, woensdag werd ze 9 en gister vierde het we met familie en vrienden, nou ja vrienden, het was gewoon 1 grote familia;) . Ze is lekker verwent hihi make-up, scrap spullen, centjes, nagelak, nagelstriper ย en een hd cameraatje van pa en ma er nog bij alhoewel ik die min of meer gejat heb hahah want dat is een top ding en daar is het filmpje ook mee gemaakt hihi

De buurtjes waren er gezellie en me lieve schoonzusje daantje met geertje en natuurlijk me derde kind @debberrr ๐Ÿ˜€ enn de schatten Gonny (cherryfizz) met haar mannetje en lieve mams Helma en duncan en celina :D, ย van gon en haar moeder kreeg ze een heuze mega make up doos hihi die natuurlijk gelijk uitgebreid misbruikt werd zowel op zus lief als op celina hihih, en dat vond celina maar al te prachting, ze werd mooi gemaakt en haar nageltjes werden ook even gedaan hihih. Duncan en Niomi tja…samen he hihih love was in the air mensen ahhaha dus ja wie weet toch nog familia van Gon en mark hahaha. En dan over familie worden van gon…het is al familie, waarom, het voelt gewoon zo, we hebben echt een zwaar gesprek gehad met haar en mark en mama helma betreft het anorexia gebeuren en naast mijn lieve schoonzusje daantje steunen hun mij net zo hard en zijn ze er voor me en niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin, er zijn echt tranen gerold hier kan ik je vertellen en heb van die schatten een mooi dove pakket gehad met daarbij een kettingje met een tekst die me zo raakte en dat was ook de bedoeling en het heeft een mooi plaatstje hier gekregen

Ze zijn recht door zo zoals het ook hoort en geloof me ben voor alles uitgemaakt en al ๐Ÿ˜‰ omdat ik echt echt nu moet gaan knokken omdat gon en helma heel hard zeiden nadat ze me gezien hadden en zich de pleuris waren geschrokken dat ik al aan het doodgaan ben….. ik heb gon mijn lichaam laten zien en ja de reactie ….om te huilen…

Lieve schatten bedankt voor de kick under my ass en jullie gezelligheid en liefde !!ย 

Debbertje en daantje en geer en gon en gezin zijn ook lekker blijven eten en we hebben zo genoten ๐Ÿ˜€ ik kon er zelfs niet van slapen haaha #emokut. Nio heeft het top gehad zei ze ย voordat ze ging slapen en rashel ook natuurlijk want die heeft ook kadootjes gehad hihh.

en nog even een make up tut van nio herself hihi

Iedereen bedankt, wij gaan lekker genieten van het weer ๐Ÿ˜€ xx

Heb het logje even snel bij gewerkt want moet me doodschamen want ben angelique van de taartenvanangelique.nl helemaal vergeten te bedanken voor de heerlijke taart die ze gemaakt het voor niomi ….een heerlijke hello kitty taart die echt heel lekker was ๐Ÿ˜€ thnx meis !!

19 gedachten over “B-day nio was top!

 1. ziet er erg gezellig uit en zo te zien zat het weer ook nog eens mee!

  blijven knokke meis voor jou een je gezin, je kunt t !
  dikke kuss!

 2. Heerlijk hoe Niomi zo bezig is met haar make-up, ahhaha. Helemaal geweldig was de make-up tutorial, Niomi! Zo te zien heeft ze verder echt een leuke dag gehad & jullie verder samen ook. Ondanks, de goede gesprekken. Alleen dat heb je nodig! Echt super dat ze zo onwijs eerlijk zijn & er ook echt voor jou en je gezin zijn. Je hebt ’t nodig & echt knokken jij.. Dat kan je! Kussie!

 3. Wat een ontzettend leuk filmpje! ๐Ÿ™‚ Ze doet het echt heel erg goed!

  En ik ben zo blij voor je dat je mensen als Gonny in je omgeving hebt, laten we hopen dat dit het laatste duwtje was wat je nodig hebt..

 4. Ahww wat een geweldig filmpje! Wat een mooie meiden heb je toch. Enne leuke taart, die was vast heeeeerlijk ๐Ÿ˜€

  Wel heftig om zo te lezen hoor, ik dacht vorig jaar al dat het niet lang meer ging duren, maar als ik gon nu zo lees…… heftig…

 5. heel lief nou lief, waardevol zou ik bijna zeggen rachel, jullie hebben al heel veel steun van ronald zijn zus wat ik altijd lees en dan een vriendin met gezin en moeder die je door dik en dun steunen….petje af want ik weet dat je een darm kan zijn;)

  maar heb genoten van je dochter haar filmpje en gaat het nadoen morgen niomi ๐Ÿ˜€ gezellige fotootjes, en dag die geslaagd is :Dxx

 6. gave foto’s en o o schoonzoon is al bekend moeders hhahahah

  en dan niompie met haar make up movie ge-ni-aal rach hahaha super en je mag gon en haar gezin een heel speciaal plekje geven, wat een mensen heb je jij bij je rachel, die je zo steunen en flink op de klote geven wat ik hoorde (ja hoor alles sorry ) maar dat heb jij nodig kom op tijger
  en gonny ik ken je niet maar je staat bij mij als topwijf geregistreerd bij deze ๐Ÿ˜‰

 7. He mop! Wij vonden het ook weer erg gezellig en de taart was uiteraard ook erg lekker haha ๐Ÿ™‚

  Die schop onder je reet en harde woorden…tja…die zijn in jouw geval gewoon keihard nodig en gelukkig kan je het van ons hebben. We hopen zo dat we er wat mee hebben bereikt en zo niet…dan wippen we gewoon weer langs voor een vers potje “geef Rach een trap onder haar hol” whahaha! Nee mop, even zonder dollen…je weet we menen alles wat we zeggen en we gaan gewoon keihard met zijn allen knokken voor een Rach zonder Ana.

  Nio en Dunc hihi, heerlijk verliefd stel…zal ik eens een geheimpje verklappen?? Ze hebben elkaar een kusje op de wang gegeven zei Dunc gisteravond met een lach op zijn gezicht van hier tot Tokio ^_^ Ze zijn dus echt echt echt in love…wat een schatjes…ach zolang het bij een kusje op de wang blijft ๐Ÿ™‚

  Wat geweldig trouwens die make-up tutorial, super gaaf Nio! We zijn blij dat je zo happy bent met het cadeau yay! Oh Rach, ze heeft het ook van mams gekregen ๐Ÿ˜‰

  Nou moppies…hele dikke kus!!

  1. nah dat word me dochter aan de ketting leggen hahahahaha ooooooh ik zit hier met roon ons te bescheuren over dat kusje moahaha hihi loveeee birds !!
   en ik ga het gelijk ff aanpassen en mams er ook ff bij zetten me dove spulletjes zijn verrukelijk mop lekker aan het smeren geweest en dalijk ff die hot stones in roons uhh nee op roons rug gooien hihih

   dikke kus lieffies xxxx

 8. Wauw, ik zie je blog pas voor het eerst en het is bijzonder om te zien dat mensen echt zoveel om je geven en je zo hard steunen hรจ? Ik vind het altijd bizar als mensen om me huilen. Ik krijg dan het gevoel: ik leef nog hoor, haha? Maar wij zien natuurlijk niet zelf hoe erg we in staat zijn.
  Meis, hou je taai en sterk <3. En onthoud blijf vechten, hoe moeilijk het soms ook is… ik weet wat je soms voelt. Het is niet makkelijk, maar het is het waard. Wat zijn het trouwens een hele leuke gezellige foto's, haha! :p

  1. thnx was ook super gezellie en ja wij zien sommige dingen niet zoals andere mensen dat zien maar ik ga wel steeds meer mijn ogen open doen ๐Ÿ˜‰ ja mensen huilen om mij want ja mensen zien me doodgaan…waarom ik niet? denk ik dan…. maar het word wel steeds duidelijker ๐Ÿ˜‰

   bedankt voor je berichtje ๐Ÿ˜‰

 9. Ik denk dat er een nieuwe beautyblogster is geboren. Top Niomi!!
  En goed dat ze je een schop onder je kont hebben gegeven, hopelijk werkt het ๐Ÿ˜€

 10. Wat een geweldige video ๐Ÿ™‚ En wat fijn dat er mensen zijn die zo eerlijk tegen je zijn maar er ondertussen wel 100% voor je zijn.

 11. Wat een geweldige video! “D dat kan ze goed hoor! kan prima een beauty blogger worden later :P:P

  Welke camera is het? het is echt super kwaliteit!! ๐Ÿ˜€

 12. Dat was de leukste makeup tutorial die ik ooit heb gezien! Dankje Nio! ๐Ÿ˜€
  En gefeliciteerd!

  Fijn om te zien dat je hebt genoten.

  En de mensen die echt om je geven, zijn eerlijk tegen je. Zij laten je niet vallen. ๐Ÿ™‚ wat een lieve
  mensen heb jij om je heen verzameld.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.