Back on track … of…

Back on track … of…

back on trackBack on track of compleet door gedraaid? Tja je kan het van beide kanten bekijken. Hoop zullen nu achter hun scherm zitten en denken WTF is die mongool nou weer van plan hahah, begrijpelijk. Maar bekijk het eens van de andere kant…. futloos, energie van een slak, en spieren die uhhh niks aan kunnen omdat ze stil staan. Een gezond mens moet bewegen en ja ja ja ik ben niet helemaal gezond maar dat kan ook te maken hebben met te weinig beweging :). Dit is niet een bevlieging van een dag hoor, dit is al gaan branden ergens in september vorig jaar. Maar dit soort plannen moet ik voorbereiden voor mijzelf, kijken wat haalbaar is en natuurlijk de vraag aan mij zelf stellen of het wel zo verstandig is met in je achterhoofd wetende dat ik door kan draaien hierin weer. Tja lastig maar ik moet een keer de knoop doorhakken, of als een zoutzak op de bank blijven zitten of actief te worden…..actief worden!! Dat begon vorige week met een wandeling hier de berg op, ik moest gewoon weten of ik het zou halen…en ja ja ik heb het gehaald!! Tuurlijk moest ik bijna aan het zuurstof maar dat komt ook omdat ik gewoon stil heb gestaan!! Kwestie van opbouwen, en daar neem ik de tijd voor. En nee ik gaat niet weer mijn zolder vol zetten met fitness apparatuur zoals voorheen, nee buiten, goed voor me longen en buiten voel ik mij beter dan binnen.

Plan de campagne dus voor 2014! en ja ik zal weer heel wat commentaar krijgen dat ik stom bezig ben bla bla bla, maar je kan je ook in mij verdiepen of eens denken hoe het is alleen maar tussen 4 muren opgesloten te moeten zitten 😉

Voeding…tja dat is mijn grootste probleem, om te bewegen heb je energie nodig via voeding en dat moet ik nog gaan uitvogelen hoe we dat kunnen gaan doen, zolang ik niks binnen houd is het energie level 0,0 maar ik ga de uitdaging toch aan.

Motivatie? ja mijn gezin!! waarom? nou na ons laatste bezoekje aan scheveningen waar ik de pier op wilde en naar het einde wilde lopen en niet redde, had ik goed de pest erover in, zo ook mijn kids. Ik wil over 2 maanden dat puntje van de pier halen!! #wishmeluck

8 gedachten over “Back on track … of…

  1. You go girl!
    Dat einde van de pier ga je vast en zeker halen. Als je zoals je al schrijft alles goed voorbereid en voor jezelf duidelijk hebt wat wel en niet kan kom je er zeker.

    Ik vind je een kanjer, dat je dit toch gewoon gaat proberen.
    Succes! Xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.