Back to normal

Back to normal

Tja, 6 weken geleden begonnen wij aan onze zomer vakantie….en nu is hij al weer voorbij πŸ™

Jeetje wat is dat snel gegaan!!!

En meestal vind ik het helemaal niks die zomer vakantie omdat op een gegeven moment de meiden zich gaan vervelen maar dat was deze keer dus niet het geval hahah. We waren veel op pad met de scooter of deden andere leuke dingen πŸ˜€

Foto gemaakt door Rashel

Ik miste gewoon iedereen ! Roon ging al vroeg naar zijn werk, zijn wekkertje ging weer om 5.15.

De meiden konden wat langer blijven liggen gister want die hoefde alleen hun rooster op te halen.
Maar daar zit je dan…alleen in dat grote stille huis….tja.

Maar ik heb mijzelf toch weten te vermaken door gezellig bij Debber langs te gaan bij de zonnebank, en heb wat gerommeld in huis. Maar toch mis ik de vakantie!!! Komt gewoon doordat ik meer kon doen deze vakantie πŸ˜€

Is jullie vakantie ook voorbij? En mis je het ook al?

Anyway,Β  de meiden hebben nog een paar makkelijke dagen dus die zijn nog gezellig om mij heen, nou ja Rashel want NiomiΒ  maakt al gelijk dagen weer, en Ras begint woensdag pas echt.

Back to normal weer dus. Ik mag weer full time de thuismanager uit gaan hangen!! Ondertussen ben ik druk bezig achter de schermen van de site en youtube want heb weer een hoop ideetjes maar dat zien jullie vanzelf wel voorbij komen πŸ˜€

2 gedachten over “Back to normal

  1. Kan mij voorstellen dat het weer even een omschakeling is van een vol huis met iedereen om je heen naar een leeg huis gedurende de dag. Maar goed, je gaat je draai wel weer vinden en voor je het weet is het herfstvakantie

    1. ja meestal na een paar dagen heb ik al weer mijn eigen ritme, maar dat op de klok blijven kijken om te kijken hoelaat het is en of ze al thuis komen blijf ik wel houden πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.