Bamisoep
Nodig:
Paksoi
Tauge
Rode peper
Sugar snaps
Ketjap manis
Nam pla (vissaus)
Sesamolie
Noodles
Kippenboullion
Snij de paksoi klein en de rode peper, ik heb lekker de zaadjes erin laten zitten. Zet een liter water op met het boullion en kook daar de noodles in. Ondertussen roerbak je de groentes, tijdens het roerbakken een klein scheutje sesamolie, vissaus en ketjap manis toevoegen. zodra de noodles klaar zijn schep je die in een kom, boullion erbij, groente erover heen en klaar 😀 ik strooi er dan nog een paar gefruite uitjes overheen omdat ik dat lekker vind. het is weer heel simpel maar lekker en ja gezond
Helemaal leuk weer een heerlijk recept. Wordt opgeslagen en we gaan het eens proberen te maken
Het ziet er heerlijk uit, nog nooit gegeten.
Ohhh jam jam jam, ben dol op bamisoep, deze moet ik echt eens proberen.
Oh krijg hier gelijk zin in!
Dank voor het recept! Bami maak ik weleens klaar, maar nog nooit een bamisoep gemaakt.
Ik kook regelmatig bami, maar om er soep van te maken was nog nooit bij me opgekomen. Lekker idee, dus dankjewel!
Ben helemaal gek van de Oosterse keuken en ook van soep dus dit is echt een recept voor mii! 🙂
lekker he!! dan raad ik je de saoto soep op mijn site ook aan 😀