BARTS x Classic Styles

BARTS x Classic Styles

Nu velen van ons zomervakantie vieren in eigen land, worden de beachlooks ook op eigen bodem geshowd. Met de BARTS swimwear collectie heb je keuze uit een breed scala aan bikini’s, badpakken en prachtige accessoires. Geniet van de zomer met BARTS!

Classic styles 

Het classic styles thema bestaat uit verschillende designs die kunnen worden gecombineerd tot een stijlvolle look. De tijdloze zwarte bikini’s gecombineerd met een doorschijnende kaftan geven een classy uitstraling. De exotische bloemen zijn een goede match met strepen en zigzagpatronen.

Mooie accessoires mogen tegenwoordig ook op het strand of bij het zwembad niet ontbreken. Neem al je beach musthaves mee in een bijpassende tas en maak de look af met een elegante BARTS strandhoed. 

reactie's

reactie's

10 gedachten over “BARTS x Classic Styles

  1. Ik heb onlangs een strandhoed gekocht en dat maakt het wel helemaal af! Staat heerlijk zomers en heeft nog een functie ook!

  2. Precies de bikini zoals ik die heel fijn vind! Eenvoudig maar toch bijzonder door de kwastjes. Zwart (altijd fijn) en dus een triangeltopje. Die zijn echt favoriet bij mij. Zo’n kaftan maakt het zeker af. Erg leuk. Ik zie mijzelf al rondhuppelen in deze outfit…

  3. Die beachdress op de eerste foto vind ik erg mooi. Die zou ik wel willen hebben.

  4. Ik ken BARTS van de mutsen, zelf heb ik ooit een badpak gehad maar die drukte echt alles plat haha, dus was niet echt een succes

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: