BARTS x Havana

BARTS x Havana

Klaar voor een dosis Caribische vibes? Welkom in Havana! Witte stranden, turquoise water, palmbomen en zomerse bloemenpatronen. De prachtige kleuren uit de spring/summer’20 collectie geven je het unieke zomerse gevoel alsof je je daadwerkelijk in deze Cubaanse zonnige stad bevindt.

De felle prints en kleuren op de bikini’s en badpakken zorgen voor een goede dosis happy summer vibes. Daarnaast hebben de heren zwemshorts een opvallend color blocking design. Maak jouw beach look compleet met één van de coole opvallende accessoires.

reactie's

reactie's

8 gedachten over “BARTS x Havana

  1. Ik krijg zo wel zin in de zomer hoor. Het zal fijn zijn als het weer zo lekker is dat we hier van kunnen genieten. Thuis of ergens anders.

  2. Ik vind die rechts met streepjes heel leuk! Al denk ik dat ik deze zomer niet in m’n bikini’s pas, dat moet ik nog checken, haha. (Hopelijk na zwnagerschap wel weer :P)

  3. Top al die kleurtjes, ik word er helemaal blij van!

  4. Hier word ik echt heel blij van! Ook het badpak trouwens; totaal niet tuttig of ouwelijk maar lekker jong en vrolijk. Laat de zomer maar komen.

  5. Heerlijk deze bikini’s. Kom maar door met die zomer!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: