BARTS X Soft Flow

BARTS X Soft Flow

Deze winter gaat BARTS voor soft: dat betekent zachte fluffy materialen, zachte garen maar ook zachte kleuren. Beanies, sjaals en handschoenen maar ook tassen en oorwarmers in subtiele tinten die zorgen voor de juiste balans in elke winterse outfit.

Maak kennis met deze comfortabele items die perfect zijn om te mixen & matchen. De subtiele en verfijnde kleuren zoals lichtroze, lichtblauw of lichtgeel zijn makkelijk te combineren en passen daarom bij iedere outfit. 

Ontdek de warme Soft Flow collectie en ga stijlvol de winter door met deze everyday items van BARTS!

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar via de BARTS webshop. 

8 gedachten over “BARTS X Soft Flow

  1. Ik vind BARTS een heel leuk merk! En ze hebben mooie producten. Gek genoeg kan ik nu geen foto’s zien, maar wellicht ligt dat aan mijn verouderde browser en / of laptop. Ik heb het ook even via Google opgezocht. De muts met de ‘pompoen’ zoals ik het meestal noem (vraag mij niet waarom) vind ik geweldig.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.