Bedankt 2019!

Bedankt 2019!

2019 wat was je me een jaar! Jawel vandaag: de terugblik 2019! Als afsluiter van het afgelopen jaar. En wat is het snel gegaan!

la famila b terugblik 2019

Persoonlijk

Het jaar dat ik eindelijk na 3 jaar strijden afgestudeerd ben als Management Assistent/ Directie Secretaresse. En dat ik aan de slag ben gegaan als Online Marketeer.

Helaas hebben we ook afscheid genomen van een dierbare. Dit blijft altijd pijnlijk. De dienst was wel heel mooi.

Verder heb ik niet echt veel persoonlijke dingen om op terug te blikken. Alles gaat zoals het altijd gaat. Best saai dus haha

Zakelijk

Op het gebied van influencen/bloggen ging het super! Ik ging naar een aantal events, kreeg sinds augustus regelmatig PR pakketjes en mijn eigen blog haalde elke maand meer bezoekers (op een dip in juni/juli na door examens en herkansingen).

Ook de samenwerkingen liepen lekker en heb dus leuke reviews kunnen schrijven.

Kortom, zakelijk gezien mag ik helemaal niet klagen 😀 Heb wel eens slechtere jaren gehad toen ik nog op blogspot blogde haha.

Mijn voornemens, ehm doelen voor 2020?

Goede voornemens doe ik niet aan. Nooit gedaan eigenlijk.

Wel stel ik mezelf altijd doelen voor het nieuwe jaar. De doelen van 2019 neem ik dan ook deels mee naar 2020. Want heel veel heb ik ook nog niet gehaald, maar dat komt omdat ik belachelijk hoge eisen stel aan mezelf. Maar dat motiveert me wel weer om voor deze doelen te gaan 😀

Hoe was jullie 2019?

10 gedachten over “Bedankt 2019!

  1. Aan voornemens doe ik inderdaad ook niet, maar wel aan doelen. Fijn dat je 2019 bedankt voor wat het je heeft gebracht. Hopelijk wordt 2020 beter 😉

  2. Leuk om te lezen dat het goed gaat met jullie blog! Mijn 2019 was super met een paar vervelende dingen, maar die zal je altijd blijven houden.

  3. Afgestudeerd als MA, maar nu online marketeer geworden :-). Voornemens doe ik ook niet aan. En het is altijd goed om doelen te stellen. Succes met het behalen van je doelen en ik wens je een mooi en gezond 2020 toe.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.