Bee Honest Manuka Gezichtcrèmes

Bee Honest Manuka Gezichtcrèmes

Vandaag is het weer tijd voor een review! De Bee Honest Manuka Gezichtcrèmes zijn aan de beurt. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel mijn review!

Maar vandaag gaat uiteraard alle aandacht naar de 2 potten van Bee Honest! Deze heb ik de maand juni uitgebreid getest! De review liet even op zicht wachten, maar het was even drukte in de vakantie met werk en het was uiteraard zomervakantie dus de prio lag niet zozeer bij het blog. Maar dat maken we weer goed uiteraard de komende tijd met een bult aan content 😀

Uiteraard kennen we Bee Honest nog van de Jouwbox, daar hebben we al uitgebreid kennis kunnen maken met dit mooie merk! Dus veel van jullie zullen het merk dan ook wel kennen van mij en vele andere bloggers.

As you may know ben ik een echte honing addict. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om de Manuka honing lijn uit te proberen, sprong ik natuurlijk een gat in de lucht.

Kan ik de Bee Honest Manuka Gezichtscrèmes aanraden?

De verpakking

De verpakking van beide producte is hetzelfde, maar ook zoals we gewend zijn van Bee Honest: simpel, straks en voorzien van de noodzakelijk informatie. Ook zijn de potten erg stevig.

Het product

De kleur van het product is in beide potten wit en beide hebben ze een erg fijne structuur. De geur is ook erg subtiel en aangenaam. Wat ik persoonlijk niet erg vind. Je ruikt de honing er lichtjes doorheen, maar het is absoluut niet overheersend.

Het gebruik

Beide crèmes smeren erg fijn uit en laten zich heel makkelijk verdelen over het gezicht en de hals. Ook trekken beide producten snel in de huid. De huid voelt na gebruik goed gehydrateerd aan ook is een zachte huid gegarandeerd.

Wat ook erg fijn is, is dat je niet veel product nodig hebt. Al was het voor mij in het begin even uitvogelen hoeveel ik nodig had. Maar dit heb ik bij elke crème die ik uitprobeer.

Kleine disclaimer

De reden dat ik een maand de tijd neem voor een skincare product, is puur omdat veel skincare producten langer de tijd nodig hebben om goed te kunnen werken. Binnen een week een skincare product review online hebben kan in mijn ogen gewoon echt niet.

De conclusie

Jullie kunnen het denk ik wel raden, maar ook deze keer reviewde ik weer eens 2 pareltjes! Want ik ben echt een picky person als het gaat om crèmes, want ik heb ook genoeg geprobeerd in het verleden voor ik aan het bloggen was, wat ik absoluut niet fijn vond.

Lekker makkelijk

Voor het gemak heb ik voor jullie ook het een en ander aan info opgezocht voor jullie:

Dagcrème 50 ml € 12,59 en kan je hier vinden
Nachtcrème 50 ml € 12,59 en kan je hier vinden

Hebben jullie al eens een van de Bee Honest Gezichtscrèmes geprobeerd?

Eén gedachte over “ Bee Honest Manuka Gezichtcrèmes

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.