belachelijk dit!!

belachelijk dit!!

ook ik kreeg op twitter door dat prenetatie van kinderen, dus baby, peuters en kleuters en schoolkids niet meer als verkrachting word gezien …

ja hallo zeg dus ik mag ook iemand dood schieten en dan word het niet als moord gezien ?

Teken de dit dus even heel graag;) linkje

Hoe erg kan het nog worden he vraag je je dan af 🙁

12 gedachten over “belachelijk dit!!

 1. Ik kan t me eigenlijk niet voorstellen. Dit zijn gewoon zware sexuele misdrijven. Die Robert M staat ook niet voor niks terecht voor al zijn gore handelingen op kinderdagverblijven. Zieke wereld eigenlijk met zulke zware gestoorde gasten.

 2. Wat aardig. Ik had het alleen maar over de wetsartikelen. Als je die leest dan staat er niet in dat geweld een vereiste moet zijn om in aanmerking te komen voor verkrachting. Dus daarom snap ik de heisa niet en vandaar dus ook mijn reactie.

 3. En daarbij, ik kreeg al heel veel berichten ervan via hyves en op andere blogs. En de petitie zal niet bestaan als het onzin was. Dus Sija misschien moet jij beter uit je doppen kijken voor jij onwaarheden gaat schoppen? 😉 (Just a small note)

 4. Ik weet niet waar je dat vandaag hebt, maar klopt voor geen meter. Misschien eerst even goed lezen voor je heisa gaat schoppen?

  1. zoals ik al schreef, ik las het op twitter en op andere blogs en als moeder zijnde van 2 kleuters maak ik daar heisa van ja 😉

   1. ja idd is nogal logisch dat je heisa erom maakt want die vieze gore smeerpijpen moeten gewoon afgemaakt worden wel heel langzaam!

  2. Kan er niets aan doen maar ik vind jouw reactie verontrustender dan of de petitie wel of niet waar is. Als je met zulke verontrustende berichten als 1e aan wetten denkt of waarheden, ipv aan mogelijke slachtoffers, direct of indirect, zeg dat meer over jou dan over de persoon die dit bericht de wereld in heeft geholpen. No offense, ik ken je niet en veroordeel je niet, maar net als jij plaats ik alleen mijn mening.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.