Ben er klaar mee en niomi vlog take over.. #VLOG

Ben er klaar mee en niomi vlog take over.. #VLOG

Hey!!!

Het is woensdag en ja zoals jullie weten staat er dan weer een vlog online! We hebben genoten van het lekker weer, heerlijk in de tuin. Kids lekker om mij heen gehad en ja Jan zie ik ook als mijn kind dus gezellige boel in huize B. Niomi nam even lekker de vlog over en dat vond mama natuurlijk super leuk en jullie hopelijk ook 😀 en ik…..ben er klaar mee..? of toch niet, ik weet het niet haha. Kijken jullie weer gezellig mee?

Hopelijk hebben jullie ook lekker genoten van het mooie weer!!

 

7 gedachten over “Ben er klaar mee en niomi vlog take over.. #VLOG

  1. Ik kijk altijd met zoveel plezier naar je vlogs! Ik vind jullie een super lieve familie ♡ en ik vind het juist leuk om de gewone dagelijkse dingen te zien. Maar doe gewoon waar je je zelf goed bij voelt! X

  2. Ik vind het altijd leuk om jullie te zien of t nou in de keuken is of in de tuin vind jullie gewoon gezellig gezin. Liefs

  3. Kan mij voorstellen dat het vloggen je zwaar valt. Ik vond het met 1 video al lastig. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt!

    1. nou zwaar is het niet maar ik baal er gewoon van dat ik niet veel “om” te vloggen heb 😉 moet weer even ergens de peper vandaan gaan halen of content gaan verzinnen, maar dat komt wel weer goed 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.