8 gedachten over “Ben er weer! En Ras is naar de kapper geweest #WEEKVLOG

  1. Ik heb dat nu al soms met de Lidl dat het mij daar echt te druk is en ik zo de winkel weer uitloop. Blijkbaar moet ik toch erg wennen aan al die mensen weer om mij heen. Dat nieuwe kapsel staat je dochter echt super! Ik laat het mijn haar tegenwoordig ook kleuren bij de kapper, maar vind het wel een lange zit en moet dan echt verder niet veel andere dingen plannen op zo’n dag…

  2. Wat een super leuk nieuw kapsel heeft ras zeg! Ik hou zelf ook enorm van make-overs. Ik denk dat ik mijn haar zo maar weer eens rood ga verven.

  3. Wat een verzameling lege flessen!!! Ik drink momenteel (te) veel Spa Rood. Merk het echt in mijn buik dan (prikkelbaar darmsyndroom) maar het is zo lekker. Aan de andere kant kan ik de combinatie dan echt ook ineens teveel doen: én koffie, én Spa Rood én speciaalbier. Niet handig.

    Wat mooi het nieuwe kapsel van Ras. Staat haar erg goed! En die salade ziet er heerlijk uit. Soms is eenvoudig juist extra lekker. Hier van de week een risotto gegeten van groene asperges, stukjes walnoot en wat limoensap. Heerlijk. Om je vingers bij af te likken.

  4. dat kapsel staat haar echt heel goed, en hahaha ik wou dat ik ook zo vlug kerstomaatjes kon snijden 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.