ben er weer!!

ben er weer!!

Nou ja ben niet weg geweest maar zoals al eerder geschreven was mijn laptop mol en vandaag kwam hij eigenlijk als een verassing weer aan mijn deur aangeboden:) had hem ook helemaal niet verwacht aangezien die ow zo vriendelijke helpdesk van packard bell mij vertelde het 2 tot 4 weken ging duren maar goed mijn grote vriend lap is weer terug waar hij thuis hoort!! moest hem wel weer helemaal installeren maar goed dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg :P. maar goed ik kan weer lekker loggen en niet te vergeten van de week ff p365 week 11 maken want ja die had ik nog niet. pc stond hier wel beneden maar blijkbaar lagen mijn vingers en de pc niet op 1 lijn en vonden we mekaar toch niet zo aantrekkelijk :$, dus….van de week weer lekker apies kijken hierzo 😀

11 gedachten over “ben er weer!!

  1. first hahaha me naam voor je aangepast moahahah
    he super tut lappie weer terug!! hoest gegaan vandaag …zooow offtopic haha

  2. blij dat je je lap weer terug hebt! als je daar al zolang aan gewent bent en dan moet overschakelen is altijd ff klotos hahaha

  3. oooooow top dat je ze snel je lappie terug heb muts 😀 jij en die pc konden idd niet errug met mekaar opschieten he haha en wij maar wchten 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.