Ben het zat !!

Ben het zat !!

voedselZo net een heel gesprek met roon gehad betreft het eten hierzo, ben het zat!! Ik sta bijna elke dag verschillende potjes te koken want de een lust dit niet en de ander dat niet. Ik kook voor mezelf gewoon de gezonde dingen en flikker dat ook dan een beetje bij de meiden op hun boord maar zo hoort het ff niet natuurlijk. Afijn vanaf morgen is het groente, groente en nog eens groenten al moet ik 3 uur aan tafel zitten met een paar zeikende koters waaronder ook manlief valt 😀

Vandaag heb ik lasagne op het menu staan en nee dat is niet gezond, ook niet als je de saus zelf klaar maakt want er blijven pasta bladen doorheen zitten  😉 (ja ben en blijf een zeikerd nog op dat gebied hih) Vanmiddag alles even voorleggen aan de dames haha kijken hoe ze erop gaan reageren 😀 Ik vraag meestal aan hun smorgens wat ze willen eten en nee ze komen echt niet elke dag met patat en pannekoeken aan maar ze zijn gek op rijst, nou rijst kunnen we straks ook meer gaan combineren met groentes vind je niet 😀

wish me luck hahah

16 gedachten over “Ben het zat !!

 1. Oh ik zou helemaal GEK worden met verschillende prakkies. Mijn tante deed dat ook altijd voor iedereen, en was altijd heel blij dat het mij nooit een moer uitmaakte wat ik at als ik kwam logeren haha. Kan me goed voorstellen dat je daar gek van wordt. Heel veel succes met de meiden! Laat je ons weten hoe het gaat?

 2. Sterkte met het volhouden om je kids aan de groente te brengen, zal niet mee gaan vallen. Maar het is wel heel goed voor ze.

 3. Hmm mijn moeder kookte nooit 2 potjes, het is hier ook eten wat de pot schaft en wilde ik niet eten kon ik een plak brood bakken. Dus ik eet altijd maar netjes op wat ik voorgeschoteld krijg ookal lust ik het niet.

  maar ik snap je punt!

 4. Gelijk heb je! Wij moesten ook altijd eten wat de pot schaftte, maar wat mijn moeder dan wel deed was alles in een aparte pan maken. Dus bijv. macaroni, los gehakt, los groente en los saus. We moesten dan wel alles pakken maar ik vond het bijvoorbeeld heerlijk alles door elkaar te mixen en mijn zusje at alles wel maar alleen los van elkaar.

  1. hahha 2 hele zure koppies…GROENTE zegd rashel die gelijk wit weg trok haha die heeft al moeite met de groente in haar groentesoep moahahah dus dat tutje krijgt het ff heeel heeel zwaar 😀 maar ze snappen dan weer wel dat ze meer groente moeten gaan eten, met als keihard antwoord van allebei ” we willen er niet zo uit komen te zien als jij 😉 “

 5. Het enige moment dat mijn moeder twee potjes kookte, was als er witlof/bruine bonen op tafel kwamen. Mijn vader en ik lusten echt geen witlof en mijn moeder en zusje geen bruine bonen. Met alle andere dingen die wij als kinderen niet echt lekker vonden, hadden we gewoon pech. Dat moesten we toch echt allemaal gewoon opeten.

 6. Hier moeten de kids alles proeven en niet meteen schreeuwen “ik lust het niehhhiieet”. En laat hen eens groentes zelf kiezen om te eten. Zo kan je altijd zeggen, je hebt het zelf gekozen en dan moet je eten ook 🙂 Werkt hier prima!

  1. hier proeven ze zowieso altijd alles 😉 maar ze geven het al snel op en ik meestal ook omdat het eten bij mij al een drama is maar dat gaat ik dus nu niet meer doen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.