Ben zo blij!!

Ben zo blij!!

Roon heeft niet veel tijd en als die vrij is dan ligt die het liefst lui op bank te chillen en logisch want hij werkt hard en is kapot. Maarja als je een hobby in de tuin hebt en dat is niet af….en je hebt een zeikwijf om je heen  dan uhhh ja ga je toch een keer beginnen hihih. Zo begon roontje een paar weken geleden met het metselen van de ombouw van de vijver. En ondertussen werden de afdekplaten gegoten, afgelopen zondag is roon nog wezen metselen aan de zijkant van de vijver omdat we daar toch een plantenbak willen hebben, je kon daar langs de vijver lopen maarja we liepen daar nooit hahaha dus dan maar wat moois van maken 😀
Vandaag hebben we de afdekplaten eraf gehaald die er in de winter altijd op gaan om alles af te dekken en de warmte te behouden (vijver word verwarmt bij ons..luxe i know) Ik heb een bloedhekel aan die platen want je ziet dan gelijk niks meer en eten geven is voor mij een drama omdat elke keer me klauwtjes ertussen kwamen…ja au ja haha.  Maar vandaag platen eraf, en even gekeken hoe de randen erop zouden staan en ik ben tevreden maar denk dat er nog wel het een en ander gaat veranderen maar voor nu…zucht he he eindelijk!!
he he ikke blij

Het is nog niet af maar het einde is wel al snel in zicht!! |En met het aankomende goede weer de aankomende dagen gaat het helemaal goed komen !!! ik zeg : ikke blij!!

Kom maar op met die zomer:D

3 gedachten over “Ben zo blij!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.