bestelling boozyshop binnen!

bestelling boozyshop binnen!

Dat was snel!!! vandaag heb ik dus mijn nagelakjes en template van boozyshop binnen gehad, moi happy en de meiden ook want die zijn gek op nagelak, ja geef ze eens ongelijk ;). ik gelijk natuurlijk ff lakken en stempelen en ben weer helemaal in love, zowel op de nagelak als op de template, heb bijna alle konad templates nu wel bij elkaar op een paar na, die komen nog wel;)

ik ben er weer super blij mee en de bezorging was ook heel snel thnx meid:D

41 gedachten over “bestelling boozyshop binnen!

  1. Wauw wat zien je nagels er weer als ware kunstwerkjes uit zeg! Zou het geduld er denk ik niet voor hebben. Mail jij je ww altijd door, want ik je nieuwe logje niet lezen.

    1. thnx!:D je hebt zoon template plaatje waar de figuurtjes op staan daar doe je speciale nagelak op, dan schraap je het eraf met een mesje en dan met een rubberachtig ding haal je hem van het plaatje af en doe je op je nagels, staan heel veel tuts over op youtube:D

    1. ik stempel niet met de lakjes zelf hoor 😉 daar begin ik niet meer aan hahah (lees ergens ik super ongeduldig zijn ) en met gewone lakjes stempelen lukt gewoon niet, maar de dc lakjes als onder basis zijn goed!:D

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.