Beter laat dan nooit: EssenceXPacman review

Beter laat dan nooit: EssenceXPacman review

Een groot deel is opgegroeid met dit mannetje: Pacman! Essence gebruikte deze vrolijkerd voor een trend collection! Lees je mee?

Toen ik het persbericht binnenkreeg wist ik het meteen: Ik moest wat van deze collectie hebben! Toen het op 9 september eindelijk in de winkels lag, ben ik direct die week naar de Kruidvat gevlogen om 3 dingen te halen om te reviewen!

Oogschaduw palette

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Het oogschaduwpalette is onwijs gaaf ontworpen! De bovenkant van het doosje is namelijk het spelletje. Helaas telt ie geen punten of iets, maar geloof me, als je kinderen hebt: they gonna love it! Ik ben het doosje regelmatig kwijt 😉

Als je de swatches bekijkt, is het een palette met prima kleuren. Het is niet een mega bijzonder palette met extreme kleuren, maar een palette dat op zich prima kan voor elke dag. Als je van warme tonen houdt, is dit een ideaal palette voor jou.

Blush palette

Het blush palette is ook echt super leuk vorm gegeven. Zoals je kan zien bevat het 4 verschillende kleuren: 3 matte kleuren en 1 shimmer kleur.

De roze tint zal ik niet zo snel pakken, maar de andere 3 heb ik toch zeker allemaal al een keer gebruikt! Want je kan met dit palette alle kanten op.

Baked Highlighter

Wie mijn updatevideo heeft gezien van Essence zal de kleur herkennen. Want hij komt inderdaad behoorlijk in de buurt. Maar dit is een baked versie en hij is iets intenser van kleur dan de The Highlighter 😉

En wat ruikt deze highlighter lekker! Soms ruikt make-up niet lekker, maar daar heb je bij deze geen last van!

Was deze collectie het geld waard?

Wat mij betreft wel. En Pacman is natuurlijk een onderdeel van mijn jeugd en alleen daarom heb ik deze collectie deel in huis gehaald!

Hieronder vind je een van de looks die ik gemaakt had in de review video.
Helaas was ik hier niet fit en koos ik ervoor om geen make-up verder te dragen. Desondanks vind ik dat de kleuren goed zichtbaar zijn op de huid 🙂

16 gedachten over “Beter laat dan nooit: EssenceXPacman review

  1. ik heb nog niet echt iets met make-up. Ben het wel nu aan het ontdekken. de pacman ziet er wel leuk uit!

  2. Pacman? Vroeger had ik volgens mij dat en Donkey Kong (heette dat zo?). Dol op die spelletjes. We hadden ze nog apart op zo’n mini spelcomputer-ding? Echt way back. Ik ben niet zo heel erg van de palettes en ik denk dat dit niet helemaal mijn kleurtjes zijn, maar ik kan mij je enthousiasme zeker voorstellen. Onlangs heb ik een oude/rose/bruinig palette weg gegeven en die persoon was er megablij mee.

  3. Pacman… pfff, dat spel heb ik echt ontzettend vaak gespeeld vroeger. Tot diep in de nacht zelfs. Ik vind de kleuren van dit pallet wel erg mooi, maar ik gebruik zelf maar weinig make-up, maar als ik toe zou zijn aan een nieuwe dan was dit wel een optie inderdaad.

  4. Ik gebruik deze producten elke dag. De pallet. Blush en highlighter. Ik viel echt voor de verpakking maar toen ik de kleuren zag was ik verkocht. Ik vind het echt herfst kleuren.

  5. Wat leuk zeg! Ik heb Pacman zelf ook gespeeld maar ik heb deze trend edition in september helemaal gemist! Ik vind die blushkleuren zooooo mooi!

  6. ik heb niks met Pacman en nog minder met make-up, dus het is bijna onmogelijk voor mij hier iets zinnigs over te zeggen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.