Bij de chirurg geweest

Bij de chirurg geweest

We doen even een update tussendoor 😀 Gister mocht ik weer naar de chirurg. En vrouw.nl ging gezellig met mijn mee om het te filmen 😉 (wanneer die docu klaar is horen jullie dat natuurlijk gelijk)

Ik moest eerst een foto laten maken weer en ja nog steeds het zelfde plaatje hahaha, wolverine. Maar de chirurg was tevreden!! Alleen de pijn die ik nog heb…ja deal with it….zoals met elke pijn die ik in mijn lichaam heb dalijks mag ik deze erbij verwelkomen want….

bij een “normaal” mens, met een normaal gewicht word de pen en schroef ingekapseld. Bij mij dus niet want ik heb geen vet en geen tot amper spierweefsel. De pijn die ik dus heb is van de pen die tegen mijn huid en bod drukt….ach welja dacht ik, kan er ook nog wel bij!! Dus mijn droom om snel van de pijnstillers af te zijn werd even flink de wereld uit geslagen.

De fysio was ze ook niet zo blij mee omdat ik aangaf oefeningen te moeten doen die ik ook deed toen ik die hard aan het trainen was, quats bijvoorbeeld…nou dat kost mijn lichaam zoveel energie en dat heeft het niet en ik verbrand er alleen maar meer mee. Dus daar gaan we wat aan doen en ook met mijn huisarts overleg gehad dat de fysio maar even contact met hun op moet nemen om te kijken of er passende fysio is waardoor ik niet veel energie verbrand 😉

Ik moet over 12 weken weer terug naar de chirurg en in januari staat er een afspraak geplant voor een bot analyse. Leuk joh lees je die brief die erbij zit….

U heeft wat gebroken en u bent ouder dan 50 jaar en heeft last van botontkalking…

Uhhh 50 jaar??? Ja het komt bij oudere mensen vaker voor dan bij een jonger persoon maar vond het even niet leuk om te lezen 😉

Anyway, hun tevreden en ik ga gewoon vrolijk verder voor zover mogelijk is 😉

6 gedachten over “Bij de chirurg geweest

  1. Ik ben 49, maar ik voel me nog lang niet oud hoor! Maar kan me voorstellen dat je baalt van de verschijnselen die idd ook bij ouderdom horen. You go girl, je hebt in ieder geval het doorzettingsvermogen van een 18-jarige!

  2. In eerste instantie goed nieuws voor je , maar het het is nog niet ingekapseld, gaat dit dan langer duren of moet je hier nu gewoon mee dealen ?
    Dan is er inderdaad voor je een nare pijn erbij helaas 😟
    Ja boven de 50 ! En vooral oud , voor jou was het een vergissing , maar ik hoor het steeds vaker , ik zit nu in een categorie oud en op leeftijd, nou ze krijgen mij niet klein hoor , voel mij hartstikke jong 😛
    Meis sterkte ! Xxx

    1. nee moet er mee dealen 🙁 mits ik dalijk weer wat zwaarder word maarja daar zijn we al 10 jaar mee bezig en dat zie ik de komende 2 jaar ook niet gebeuren 🙁 en hahha hoe ouder hoe gekker zeg ik maar 😀 xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.