Bijenkorf Amsterdam… #VLOG

Bijenkorf Amsterdam… #VLOG

Voordat ik verder ga…. vandaag zijn mijn hubby en ik 23 jaar samen ❤️ meestal maak ik er een blogpost voor maar dit keer niet, we weten wel dat we nog steeds verliefd zijn hihi, mijn maatje, soulmate en bff!!

Haai haai!! Het is weer zondag dus tijd voor een vlog. Door de weeks gewoon weinig ala vlog, afspraken en dagelijkse shit zoals gewoonlijks maar vrijdagavond besloten Ras en ik zaterdag gewoon naar Amsterdam te gaan weer. We wilden heel graag daar eens de bijenkorf bekijken van binnen want dat hadden wij nog niet gezien. Nou we waren mega onder de indruk en hebben zo genoten die dag!!!

https://youtu.be/1ci99bNFRRY

reactie's

reactie's

2 gedachten over “Bijenkorf Amsterdam… #VLOG

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: