Bijgewerkt maar nog niet klaar

Bijgewerkt maar nog niet klaar

Twee weken geleden liet ik mijn rechter arm bijwerken bij de tattoo shop.

Het was wel naar mijn zin, maar ik miste gewoon nog wat. Martin van Tattoo Martin besloot om er schaduwen om heen te zetten.

Met de schaduwen was ik al heel erg blij. Het maakt het was zachter. Maar toch bleef het in mijn hoofd rommelen en aan de “kale” stukken kan ik niet wennen. Dus weer terug!!
De sier lijnen die op mijn linker arm staan wil ik dus door de open plekken van de rechterkant gaan laten lopen met hier en daar iets van een bloemetje wat er tussen past, en dan vanaf de namen van de meiden blaadjes die door lopen op mijn hand. Tot vreselijke ergenis van Roon, want die heeft het niet op tattoo’s op je handen. Maar goed, het is mijn lichaam 😉

Nu wachten tot kan en ik heb er weer zin in!!

10 gedachten over “Bijgewerkt maar nog niet klaar

  1. Voor mij zou het te groot zijn, maar het staat je mooi. En nog fijner is het dat jij er zo blij mee bent. Ander vraagje. Is het handig om – voordat je een tattoo laat plaatsen – een paracetamol of iets dergelijks te nemen? Of is het gewoon kiezen op elkaar en het komt goed?

    1. nee hoor gewoon kiezen op elkaar en gaan 😀 zal echt niet veel helpen die paracetamol 😉 erna misschien voor het branden maar daar gebruik je beter bepanthen voor om het in te smeren want je moet hem wel goed insmeren en schoonhouden met unicura milde zeep

  2. Zo te zien ben je blij met de aangebrachte schaduwen om het geheel wat meer body te geven. Zelf ben ik geen fan van tattoos.

  3. Wauw het is een waar kunstwerk. Ik heb zelf geen tattoo’s maar ik heb wel begrepen, d at als je eenmaal begint, je er meer wil hebben.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.