Bijna kerst..

Bijna kerst..

Het is bijna kerst alweer!

We knipperen met onze ogen en je zit zo weer met zijn allen tussen de kerstballen en lampjes :D.

Hier was het dit jaar weer de strugle, wel of geen boom. En wij waren er al uit met 3 tegen 1 stem maar ja deze moeder wil niemand in het gezin tekort doen en heeft uiteindelijk toch Rashel haar zin gegeven. De meid had ja gestemd en de rest nee. Er zat natuurlijk wel een addertje onder het gras haha, ze mocht hem zelf opzetten :D, de 2 meter 10 reuze boom. En ze heeft het nog gedaan ook met plezier! Natuurlijk heeft papa haar er een beetje bij geholpen en ik heb haar geholpen met de ballen erin te hangen.

Elk jaar maken wij een lijstje wat wij willen hebben en dat kopen wij voor elkaar. Ondertussen zijn er al heel wat dingen besteld en eerlijk gezegd sommige dingen gebruiken we al haha. 

Nog een weekje en dan hebben de meiden ook lekker kerst vakantie. Die zullen wel gewoon hun eigen ding gaan doen want ze hebben genoeg activiteiten waar ze nu al naar uit kijken. Lekker schaatsen en met vrienden afspreken en natuurlijk lekker winkelen met mama.

Het kerstdiner is gewoon weer hetzelfde als altijd, lekker gourmetten en moeders moet, ja moet, weer haar tiramisu maken.

Kerst heeft hier altijd een zwart randje zoals vele van jullie weten en dat komt door mijn mams maar ook dit jaar doen wij gewoon lekker normaal, vieren met ons gezin kerst en als het weer mee zit ga ik weer naar het einde van de pier lopen. Dat staat elk jaar op ons lijstje maar het is maar  net hoe ik er aan toe ben lichamelijk 😉

Wat gaan jullie doen met de kerst?

Ik zie nog het meeste op tegen de histerie in de winkels!! Mensen met karren vol boodschappen die als een dolle kip door de winkel rennen, maar goed ik probeer zo vroeg mogelijk boodschappen te doen en die heisa een beetje te ontlopen al geef ik mijzelf  weinig kans haha.

Eén gedachte over “ Bijna kerst..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.