bijna terug..

bijna terug..

zo tijd voor een logje lijkt me. op twitter weet menig mens al dat ik ziek ben geweest en ja ben wel eens vaker ziek maar dit was uhhh bijna dodelijk ziek? mwa zo kan je het noemen want dacht ook echt dat ik het loodje aan het leggen was:(. vorige week donderdag hebben nio en ik de griepshot gehaald…niks aan het handje dacht ik zo, in het weekend begon de ellende, koorts, spugen, niks binnen houden en gaat zo nog maar even door. lekker hoor zo in de vakantie :s deze ongein heeft zich tot afgelopen woensdag aangehouden en sinds donderdag lopen we weer een beetje rond te keuvelen, roon was ook thuis, die kon ook niet veel meer doen die arme pik. stel je voor een week lang niet trainen, een week lang je huis niet doen, een dikke 4 dagen niet eten en minmaal drinken….juist dat is niet rachel!! de schrik zit er goed in van dit weekje ziek zijn dat snap je wel;). heb ook de hele strakke dag planningen die we hier hadden omgegooit, overdag alles doen en savonds chill met de zuignap op de bank. We zijn nu weer aan het aansterken en dat gaat zo mondjesmaat;) ik doe alles op me gemakkie, train nu overdag ipv savonds want het is me allemaal teveel geworden denk ik en met mijn zwakke lichaampie zoveel doen is dus afgelopen.

loggen gaat ik weer rustig aan beginnen, hoop te vertellen hihi. p365 ja loop nu 2 weken achter en eerlijk gezegd moet ik er nu nog niet aan denken om uren achter de pc fotos te moeten gaan bewerken, dus of het houd op hier of ik gaat zo langzaam aan alles weer opvullen, we zullen zien.

komende week gaat ik ook alles logjes weer af, logjes schrijven voor wd….maar alles in rachie-tempo en zeker geen gehaast 😀

al met al rach is almost back en ja heb jullie gemist 😀

14 gedachten over “bijna terug..

 1. Sjonge jonge meid wat ’n verhaal…haal je een griepprik tegen de griep en krijg je het flink voor je kiezen waar is die F**!!-ing prik dan goed voor?? Anywayszz ben blij dat je terug bent en heb jou ook gemist… keek regelmatig maar geen updates… komt weer helemaal goed. Lekker rustig aan doen meid!

 2. Fijn dat je je nu weer wat beter voelt, want ziek zijn is natuuurlijk helemaal niks. Ik was vorige 1,5 week geleden ook ziek, blegh wat was dat rot zeg.

 3. word gewoon eng van je logje, jij bent dan echt ziek als je die dingen niet doet 😐 knap eerst lekker op en laat de boel de boel lekker tutta, dikke knuffel

 4. als ik denk wat jij hebt gehad dan ben je nog wel even zoet madame;) heb die fikse griep gehad en ga nu week 5 in dus….. succes

 5. aaii dat is niet best als je zo ziek bent zeg 🙁 buurvrouw is ook zo ziek geweest en die is weken bezig geweest om op te knappen

 6. hoe gaat het nu met rachel ? leuk dat je even en logje achter laat maar volgens mij ben je nog een zwabber

 7. nou mop je bent nog niet alles he 🙁 zag vanmorgen nog een lijkje lopen 😉 gaat vrete kreng hahaha
  en lekker pitamientjes nemen

 8. ben blij dat er weer een beetje kleur op je zit want je was idd deadly ziek man brrr denk daar gaat me dinniej 🙁 goeie keus om alles overdag te doen meis, savonds is rust en niet rennen en vliegen na een drukke dag!! jammer dat je dat alleen in gaat zien als er wat ergs gebeurd is 😉 maar beter laat dan nooit 😉 kus

 9. ik weet hoe erg je er aan toe was tut en wil je ook nooooit zo meer zien :S blij dat je een beetje aan het opknappen bent, maar gaat lekker van je gezinnetje genieten nog het weekend 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.