Bijna twee weken…

Bijna twee weken…

Geloof het of niet, maar al bijna twee weken maak ik geen gebruik meer van mijn droger.

En dat is niet omdat het zulk mooi weer is en elke dag mijn was buiten hangt, nee want het regent hahaha.
Nee ik ben bewust en ook een beetje op verzoek van hubby mijn was weer gaan ophangen.

Ik hing voorheen altijd al onze kleding op maar niet de handdoeken.

Ik moet zeggen dat ik er nu wel een beetje aan gewend ga raken en ook aan de extra handelingen, want ja het is nu niet meer even snel de droger in gooien en aanzetten. Nee de wasmand moet ik naar boven tillen nu en dan ophangen hahah dus extra werkje maar het is te doen.

Gebruiken jullie een droger en of hang je daarnaast ook nog kleding of handdoeken te drogen?

Roon vind ruwe handdoeken dus helemaal het einde hahah, ik eerlijk gezegd vind het ook wel lekkerder dan zo’n hele zachte handdoek want die drogen niet genoeg af vind ik ;). En eigenlijk droog ik mijzelf helemaal niet af met een handdoek maar met een hydrofiel luier van baby’s haha.

Anyway, minder de droger gebruiken, en ja het scheelt ons ook nog stroom want 3 a 4 wassen op een dag en dan ook nog twee keer daarvan de droger aan kan aardig aantikken he ๐Ÿ˜‰

Maar van mij mag die lekkere zomer wel door gaan zetten zodat ik gewoon lekker elke dag mijn wasje naar buiten kan gooien ๐Ÿ˜€

2 gedachten over “Bijna twee weken…

  1. Omg dacht dat ik echt de enige was die ruwe handdoeken wel fijn vind! Precies om de reden die jij zegt, drogen beter af. Hier thuis dus altijd strijd :โ€™)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.