Bijna vakantie!!

Bijna vakantie!!

Yessss!!! Ik heb gewoon bijna vakantie!!

Als deze blogpost online komt dan zit in midden in mijn toetsweek en ik vind dat best wel spannend. Op 11 juli krijg ik mijn rapport en dan ben ik gewoon 7 weken vrij!

Wat staat er op de planning in mijn vakantie? Nou wat dacht je van zoveel mogelijk uit slapen haha. En hopelijk zit het weer een keer mee!! We hebben niet echt plannen, wel ga ik dingen met mijn moeder doen en die hebben we al gepland om het zo maar te zeggen en daar heb ik heel veel zin in. Wat wij gaan doen dat zien jullie terug op insta en in de vlogs 😀

Ik ben natuurlijk al op vakantie geweest, en daar kocht ik ook dit shirt van Tommy Hilfiger! Ik zal deze vakantie ook nog wel een paar keer gaan winkelen denk ik want ja dat hoor je gewoon te doen in je vakantie toch :D.

Hebben jullie vakantie plannen ?

Ik heb er zin in en ik ben er ook wel aan toe moet ik eerlijk zeggen ;). Daarom een luie vakantie voor deze meid behalve op zaterdag want dan werk ik natuurlijk gewoon. Mijn vader heeft 1 week vakantie dus dan gaan we ook nog een keer wat met zijn alle doen :D, dus leuke dingen voor de boeg!!

3 gedachten over “Bijna vakantie!!

  1. 7 weken, je boft maar en gelijk heb je hoor dat deed ik in mijn schoolvakanties ook altijd uitslapen tot de max haha… Geniet ervan en ik ben benieuwd in de vlogs te zien wat jullie allemaal gaan doen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.