Bijna voorbij

Bijna voorbij

Aan alle leuke dingen komen een eind jammer genoeg en zo aan deze kerst vakantie. Een heerlijke vakantie moet ik zeggen, we hebben heerlijk kerst gevierd met onze familie, we hebben dan een minder leuke dag gehad in het ziekenhuis maar ook daar konden we lachen ondanks dat het echt serieuze shit was, en we hebben oud en nieuw gevierd, wat geslaagd was. Tussen die leuke dingen door hebben we het een keer chill aan gedaan, geen rennen en vliegen al moest ik mezelf nog wel eens flink aan de handrem trekken om weer niet teveel te doen en met roon thuis gaf dat nog wel eens een botsing. Die let natuurlijk overal op en vroeg ook constant “wat ga je doen? ga je nu weer naar boven? zal ik dat even doen?” en dat is best vermoeiend want er werd op me gelet als een klein kind. Maar andere kant wel goed anders had ik weer teveel hooi op me vork genomen.

De meiden hebben zich prima vermaakt in deze vakantie maar zijn ook weer blij dat ze maandag weer naar school toe mogen 😀 ik denk wel dat ze maandag ochtend een humeur hebben van heb ik jou daar want dan is het uitslapen natuurlijk verleden tijd haha, het is nu 09.53 dat ik dit logje zit te tiepen en de dames incl roon slapen nog!!!!

Roontje werd weer ziek in zijn vakantie natuurlijk en is sinds gister een beetje aan de betere hand, hij had flinke griep te pakken en hey laten we eerlijk zijn een zieke vent is een ziek kind hahah.

Maandag is alles dus weer back to normal en dan begint zoals ik dat altijd leuk dan zeggen “mijn vakantie” Roon is maandag ook nog een dagje thuis dus dan hebben we even quality time 🙂 en ooh wat zal het stil zijn in la famlia b!!!
Maandag staat ook de arts van ursula weer op het programma en de weegschaal, die duidelijk minder zal aangeven als vorige week, maar maak me daar niet meer druk over 😉 ook mag ik weer langs de dietiste die ik eigenlijk niks nieuws kan vertellen alleen dat ik heerlijk heb genoten van me spruitjes met aardappels en een bal gehad afgelopen week. na maanden geen spruiten te mogen hebben omdat me maag dat niet aan kon heb ik afgelopen week de stoute schoenen aangetrokken en heb ik spruiten gegeten en dat ging goed!! De bal gehakt tja die niet maar dat vond ik niet zo erg om heel eerlijk te zijn 😉

Ik kijk terug op een super vakantie met me schatjes en familia en niet te vergeten me derde kind @debberrr die in de vakantie op haar tante kwam passen hihih, ik ga nu nog even genieten van ons weekendje 😀 en jullie ook een fijn weekend xx

8 gedachten over “Bijna voorbij

 1. Klinkt ondanks het ziekenhuisbezoekje als een relaxte vakantie, gezellig met je fam.
  Lekker dat je meiden zo lang uitslapen, mijn meid slaapt soms ook lekker uit tot een uur of half 9 dat moeten we erin houden 😉 Ik ben vorige week alweer begonnen met werken en echt met lood in mijn schoenen, maar het viel achteraf gelukkig heel erg mee. Fijne avond meid en succes morgen! XXX

 2. Dat klinkt idd als een heerlijke Kerst-vakantie! 🙂

  Ik ben blij dat morgen het gewone leventje weer begint, alles weer in zijn gewone ritme en weer wat meer rust. Dat klinkt misschien gek: meer rust dan tijdens de vakantie, maar ik heb 2 kindjes in huis die elkaar heel lief vinden maar tegelijkertijd veel ruzie maken en elkaar niets gunnen. En ik kan je verzekeren: da’s erg vermoeiend!
  Vanaf maandag gaat de zoonlief weer naar school en da’s voor alle partijen beter.

  Ik wens je nog een fijne zondag en voor morgen alvast een plezierige maandag!

 3. Blij te lezen dat je een heerlijke vakantie heb gehad, lekker is dat he de dag rustig opstarten, geen gehaast, maar toch ook wel weer lekker dat morgen alles normaal is, weer wat meer rust in huis en idd het is toch wel lekker als de mannetjes werken he, kunnen we gewoon onze gang gaan ;-))

 4. Helaas de vakantie is weer voorbij. Aan de ene kant ben ik daar wel blij om. Lekker weer gewoon in ons dagelijkse ritme. Aan de andere kant is het wel altijd erg genieten met de kids. Ze willen hier ook graag weer naar school. Wie weet kom ik maandag nog wel even tegen tussen het rennen door ;-).

  Groetjes Angelique

 5. De vakantie is weer voorbij gevlogen, helaas maar aan de andere kant ook wel weer fijn om ritme in het leven te krijgen. Geniet nog even van het weekend en succes maandag..

 6. zag je alleen maar lachen in de vakantie zelfs toen je half dood naar het ziekenhuis ging 😉 blij dat je zo genoten hebt popje en het zal wel even wennen zijn zo zonder meiden maandag 😉 fijn weekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.