Bijna weekend en geen planning

Bijna weekend en geen planning

Het is bijna weekend, een weekend zonder planning.

Een weekend zonder planning voelt gewoon heel raar kan ik je vertellen haha. Normaliter hebben wij altijd wel wat in de planning staan en nu is het gewoon leeg. En dat maakt het natuurlijk niet saai, want dan komen altijd de spontane dingen weer goed naar voren πŸ˜€

Ons avondje ijshockey vervalt al, het seizoen is afgelopen, dus de vrijdag avond is hangend achter de pc of tv, of ik ga naar de zonnenbank.

We rommelen dan ook sneller op je telefoon, althans ik wel. Je gaat dan toch even wat meer bekijken op instagram of pinterest.
Of ik duik mijn bed in en ga wat kijken op youtube of kijk wat programma’s terug. Maar als je alles hebt gekeken ben je daar ook wel klaar mee. Een netflix fan ben ik dus totaal niet en sommige vinden dat maar raar haha, want iedereen kijkt toch netflix? Nou uhm ik dus niet! Ik kan mij daar dus gewoon niet toe zetten of het geduld voor opbrengen. Net zoals het lezen van een boek. Ik ben wel eens jaloers op mensen die hele reeksen boeken lezen…., pfff word al chaotisch als ik er aan denk. Ik heb daar gewoon geen geduld voor. Nee ik rommel dan liever in huis wat aan en ga opruimen op of schoonmaken.

Roon is altijd wel de hort op, de meiden ook, nou ja Niomi meer als Ras. En er is kermis hier zo dus ik denk dat wij daar maar even gaan kijken, gewoon om iets te doen te hebben.

Hebben jullie wel eens een weekend waar je nog totaal niet weet wat je gaat of wil doen?

Ja een weekend zonder planning dus…., maar ik ben altijd heel impulsief dus wie weet zit wel ineens ergens in Belgie haha.

Wat gaan jullie dit weekend doen?

Fijn weekend!!

6 gedachten over “Bijna weekend en geen planning

  1. Eindelijk eens iemand die ook niet hele avonden Netflix kijkt haha. Ik heb hetzelfde als jij, ook geen geduld voor. Soms kijk ik een serie maar dan moet ik hem echt heel leuk vinden.

  2. Ik plan soms bewust wel eens een weekend helemaal leeg, daar kan ik dan echt naar uit kijken.. πŸ€—

    1. Dat zou mij ook wel eens lekker zijn!! maar met kids en 2 bedrijven gaat dat gewoon niet maar het zal wel een keer heerlijk zijn om allemaal lege agenda’s te hebben en verstand op nul πŸ˜€

  3. Ik kan wel eens genieten van een leeggepland weekend. Bij mij is het komend weekend rustig. We hebben wel plannen, maar die zijn zeer relaxed. I love it. Fijn weekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.