Blij met Kneipp

Blij met Kneipp

Een week of 3 geleden kwam er een mooi pakketje binnen met 2 van de nieuwe producten van Kneipp: de Be Happy douchegel en badschuim. Als eerste de review van de douchegel.

De hoofdbestandsdelen zijn mandarijn en vertiver. Wie mij langer volgt en kent weet af van mijn sinaasappel en mandarijn allergie. Nu moet ik hierbij zeggen dat een mandarijn pellen goed gaat, maar ik moet het niet eten en drinken. Dit geldt voor beide fruitstukken.

Jullie kunnen je goed voorstellen dat ik deze producten tot mijn nek gebruik en mijn gezicht verder niet was met de producten, beter voorkomen dan geneze toch?

Ik moest heel even wennen aan de geur van de douchegel, maar als je hem eenmaal gaat gebruiken, dan leer je hem echt lekker te vinden. Ook is ie minder intens aanwezig qua geur als je klaar bent met douchen. De geur blijft lang hangen, dus je kan lang genieten van het be happy moment!

Mijn huid werd enorm zacht van deze douchegel en hij werd ook goed gehydrateerd! En ik had totaal geen last van een allergische reactie van het mandarijn bestandsdeel in dit product! Ik heb deze lijn dus op de gok voor jullie gereviewd! Alles voor mijn lieve lezers en volgers uiteraard, zolang het verantwoord is uiteraard. Bij een reactie had ik uiteraard gestopt en Jan verder laten testen!

De flacon heeft een inhoud van 250 ml en heeft een adviesprijs van 6,99. Nu is ie toevallig in de sale op de website van Kneipp zelf! Het is een bestseller, dat snap ik wel! Een superfijn product!

Zoals je misschien wel al kan lezen, zijn we enorm fan geworden van deze lijn! En we gaan de badschuim uiteraard testen! Want hoewel wij geen bad hebben, is een voetenbadje ook niet verkeerd en kan je dit product ook gewoon onder de douche gebruiken!

Ken jij de Kneipp Be Happy Douchegel al?

11 gedachten over “Blij met Kneipp

  1. Kneipp ken ik wel vanuit winkels dat ik het zie staan, na deze blog ga ik eens kijken welke ik ga uitproberen

  2. Ai, Kneipp… sorry, ik vind hun luchtjes vaak zo scherp (bij kruiden) of zo zoet (bij fruit) en blijft zolang hangen. Geen fan van.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.