Bloed, zweet en sparen!

Bloed, zweet en sparen!

Disclaimer
Wij, nou ik, Rachel, was dus niet op de hoogte dat er echt bont op de jas zou zitten :(. Ben hier ook echt van geschrokken en overleg gehad met Niomi, want ja een dood dier in huis word hem niet!! De jas terug brengen doen wij ook niet want kind is dol gelukkig met haar jas! Wij gaan wel het bond zsm laten vervangen! De hastags heb ik verwijderd van IG

De afgelopen weken waren voor mij bloed, zweet en sparen kan ik je vertellen!

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op kleding en op merken en ja dat kost geld.
Nou heb ik echt hele lieve ouders maar die sponsoren mij natuurlijk niet met alles. En zo ook niet bij mijn parajumper jas die ik al zolang wil hebben.

Een parajumper jas is een heerlijke jas, maar kuch …..een dure ook. Maar wat mij geleerd is door mijn ouders…..als je iets wilt hebben, dan moet je er voor werken. En dat heb ik ook gedaan, als een malle kan ik je vertellen!

Vorige week was dan eindelijk het moment daar, dat ik mijn opgespaarde geld uitgaf aan deze jas, en oh boy wat ben ik er blij mee.

Deze jas komt bij miinto vandaan, en heb hem natuurlijk elke dag aan en hij wijkt niet van mij af haha. Hij is lekker warm en ja uhh hij is gewoon leuk!!

Hard werken en sparen…., dat is iets waar ik echt voor ben en ook heel goed kan gelukkig. Mijn spaarrekening is leeg nu, dat begrijp je, maar ben al weer druk bezig en hard aan het werk voor mijn volgende item en kado voor mijn vader die in mei jarig is, maar daar wil ik ook wat moois voor kopen 😀

Sparen jullie? En gaat je dat makkelijk af?

21 gedachten over “Bloed, zweet en sparen!

 1. Ik kan ook heel goed sparen. En ik vind het ook belangrijk dat kinderen dit ook bijgebracht wordt. Ik ben ook tegen echt bont, en heb me ooit ook laten verleiden door een jas waar ook echt bont op bleek te zitten.

 2. Heel goed om een doel te hebben voor je geld, anders geef je het veel te snel uit aan een hoop kleine dingetjes. Wij sparen momenteel voor een mooi vakantie met het hele gezin naar Amerika.

 3. Ik heb ook altijd geleerd te sparen. Dus een jas die je al heel lang wil hebben, of een tas/bed/robotstofzuiger/dure lippenstift etc. is altijd zoveel meer waard als je er geld voor opzij hebt gelegd.

  Snap wel dat je er kapot van bent dat er echt bont zit op een jas.
  Verder moet je natuurlijk zelf weten wat je met dit artikel doet, misschien kun je dit voorval gebruiken om anderen te informeren?

 4. Wat knap dat ze al op deze leeftijd zo goed kan sparen! En de jas zelf is in elk geval heel mooi; dat er echt bont op zit kon je ook niet weten. Heeft een vriendin van me ook ooit gehad en dat is dan gewoon echt balen! Je zou toch zeggen dat modeketens daar anno 2020 toch wel een keer mee zouden zijn opgehouden?

 5. Misschien goed om deze blogpost en de IG post dan offline te halen, zodat dit jassenmerk in ieder geval geen reclame krijgt van jullie?

 6. Zeker weten dat het geen echt bont is?? Op hun eigen company website spreken ze wel van echt bont in deze jas.

  Past niet in mijn beeld van jullie gezin, hart voor dieren, om echt bont te dragen.

  1. ik heb het even na gevraagd en het is idd bont 🙁 dat wist ik dus niet want wat je als zegt dat past niet bij ons nee 🙁 en was er ook even kapot van ja!

 7. Ik vind het echt een prachtige jas, maar de prijs vind ik dan ook wel weer aan de hoge kant. Zelf zou ik het er niet voor over hebben.

  1. dat kan en het is ook absurd veel geld! maar ja jongelui, willen dure dingen en wat de titel ook zegt ze heeft er hard voor gewerkt en gespaard 😉

 8. Ik hoop met heel mijn hart dat de bontkraag nep is maar aangezien zo’n jas megaduur is, zal dat wel niet.
  Dan raad ik je aan om de docu te kijken van Femke Louise….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.