Bloem, bloemen en nog eens bloemen

Bloem, bloemen en nog eens bloemen

Een tijdje geleden schreef ik al dat ik gek ben op bloemen!! zomaar ineens want daarvoor boeide mij een bosje bloemen totaal niet en nu staan er elke week verse bloemen op tafel :D. Ik neem meestal rozen maar afgelopen week nam ik een keer pioenrozen mee en oh oh wat zijn die mooi :D. nou had ik een bos op tafel staan die al helemaal uitgekomen waren en een nieuwe bos op de andere tafel maar vond het zonde om ze weg te gooien al dusss heb de mooie eruit gehaald, toen op zolder een van mijn schalen van vroeger gepakt waar ik altijd drijfkaarsen in had of iets anders met vogelzand, want ja ja rach was vroeger helemaal into schalen opmaken 😀 afijn die schaal gepakt, water erin en de afgeknipte pioenrozen erin gedaan en voila weer even wat leuks erbij op tafel :D. vond op zolder verder al mijn andere freubel spulletjes dus ik ga de komende weken lekker aan de slag mee weer!!

Ben zowieso al gek op dingen freubelen voor in huis en word daar lekker rustig van in het koppie dus go rach :D, dus misschien zien jullie de komende weken wel allemaal dingetjes voorbij komen hierop de site 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.