Blog en vlog schema

Blog en vlog schema

Er zijn in het nieuwe jaar toch wel wat veranderingen in het blog en vlog schema op La Familia B.

Dat het vloggen ging veranderen was al een tijdje aan het broeien. Twee vlogs in de week werd gewoon teveel en niet leuk meer voor mijzelf. Dus ik b en over gegaan op week vloggen en elke woensdag komt er dus nu een weekvlog online, en wel gewoon om 6.00.

Het bloggen pas ik ook een beetje aan, geen grote verandering maar in plaats van 7 dagen per week iets online, word dat nu 6 dagen. Mits de meiden iets extra’s hebben of Daisy.

Op maandag, vrijdag en zaterdag of zondag komt er een blogpost van mij of de meiden online. Daisy blogt de dinsdag en de donderdag zoals ze voorheen ook deed. Het kan ook wel eens gebeuren dat Daisy een extra blogpost online zet, maar dat komt dan omdat ik er niet aan ben gekomen door wat dan ook.

Ik doe dit om mijzelf even wat meer rust proberen te geven. Degene die mij langer volgen, weten dat ik van een gevulde site houd en gewoon elke dag een blogpost online wil hebben, maar soms gaat dat gewoon even niet ;).

En ik kan natuurlijk altijd op de meiden terug vallen en op onze lieve blogster Daisy, waar ik tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor ben!!

Niet hele grote aanpassingen maar wel een paar dus. En ik denk, ik maak er een blogpost over omdat mensen gingen mailen en dmen om te vragen waarom er geen vlog online stond of geen artikel op zaterdag, bij deze dus 😉

Zijn er dingen die je vaker wilt lezen op LFB? Of heb je andere suggesties? Laat het ons weten 😀

9 gedachten over “Blog en vlog schema

  1. Goed dat je pas op de plaats neemt, want je moet er wel plezier in blijven houden om content te maken en als het vooral voor druk en stress zorgt, dan is dat natuurlijk niet fijn. Voor mijn blog heb ik twee jaar geleden gekozen voor 1x in de week nieuwe content te plaatsen en dat geeft me niet alleen maar houvast maar ook rust. Veel blog- en vlogplezier gewenst voor 2020!

  2. Vond het al zo knap dat je elke dag wat nieuws postte, dat lukt mij gewoon echt niet, maar hoeft voor mij ook niet. Bij mij verschijnen in principe op maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe blogpost en dat werkt voor mij in ieder geval erg goed.

  3. Ik vind het al heel wat dat je iedere dag gevuld krijg haha. Ik zou daar niet aan toe komen. Zeker niet wanneer ik ook alle andere blogs die ik graag lees bij zou willen houden. Fijn dat je er zo toch uit bent gekomen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.