Body positivity??Ohja joh.. en fortnite … #VLOG

Body positivity??Ohja joh.. en fortnite … #VLOG

Hey, leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe vlog!!

Als  mijn schoonzoon hier slaapt word er fortnite gespeeld 😀 en Niomi doet actief mee, en nee moeders niet hahaha. Verder wil ik even ingaan op de nieuwe digi hype….Body positivity.

6 gedachten over “Body positivity??Ohja joh.. en fortnite … #VLOG

  1. Lastig, het heeft twee kanten… Doorslaan is natuurlijk niet goed, maar ik vind het wel fijn dat er tegenwoordig in bladen als Flair ook ‘plussize’ modellen staan. Wat mij betreft mogen al die ‘ideale’ maten er wel gewoon uit en gaan we voor realistische ‘doorsnee’. Of mensen daarmee meer van zichzelf gaan houden, is aan ieder zelf, maar het lijkt me goed als de beeldvorming eens wat normaler wordt, zodat je je ergens aan kunt spiegelen zonder direct neurotisch te worden…

  2. Moeilijk. Ik vind van jezelf houden erg belangrijk, voor jezelf zorgen ook. Je lichaam is je tempel zegmaar. Maar ik vind wel dat dat body positivity doorslaat. Ik vind bijv Vera GEEN “voller” figuur hebben (zij zegt van wel, en dat vind ik doorslaan) Ze is gewoon “normaal” zegmaar (oh man ook dat kan weer verkeerd worden opgevat maar jij kent me) alleen als zij al “body positief” moet zijn.. fijn dat ze het is maar wat is er dan nog “normaal”… zegmaar. Afgezien daarvan: groot voorstander van dat iedereen lekker gewoon zijn of haar ding moet doen. Maar alles op social media posten, dik of dun. Van mij hoeft t niet

    1. sluit mij bij je comment aan mop, its to much. en ik heb in het verleden ook fotos gepost van mijn lichaam maar heb nu zoiets van uhhh nee kan niet meer en wil het niet meer want als ik dat wel zou doen zou ik ook gewoon de ballen moeten hebben om naar het strand te gaan 😉

  3. Ik krijg ook die blikken op het strand en dat is dus de reden dat ik niet naar het strand ga. Plus dat ik mijn lipoedeem lichaam niet mooi vind door de vet ophopingen.

    Maar ik werd laatst ook aangevallen vanuit de plussize community omdat ik eerlijk zei dat ik mijn lichaam niet mooi vond .. but who are they to judge?

    1. Dus dat! Als het niet goed voelt is hey gewoon not Done voor jezelf hoe vaak je ook tegen jezelf kan zeggen van goh schijt want ik voel mij goed… en ja eerlijk zijn mag tegenwoordig niet meer😏

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.