Boek open, boek dicht

Boek open, boek dicht

Menig volger op twitter weet dan wel waar ik het over heb (en weet je het niet dan dm je me maar, daar ben ik wel aan gewent geraakt) , dit logje zit iedereen al zolang op te wachten, en er werd ook elke keer gevraagd van joh rach gooi het online man dan ben je er vanaf en dan weet de wereld gelijk hoe de vork in de steel zit. Ja had ik kunnen doen, maar ik ben niet altijd even stabiel, en als ik een labiel momentje heb dan vind ik alles wel zielig en dan zeg ik wel eens dingen waar ik eigenlijk helemaal niet achter sta. Stom want hey ik ben rach en met rach sol je niet en ik neem ook zeker geen blad voor me mond…mits ik je zielig vind en zeker als iemand een soort van slachtoffer uit gaat hangen. Ik hoef geen namen te noemen, mijn tweeps weten wel over wie we het hebben, die hebben het al vanaf het begin af aan mee kunnen volgen en zijn gaan volgen en erger nog zijn zich gaan melden bij mij, van heb je het over die? uh ja hoezo ? oohh die heeft mij ook benaderd bla bla bla maar ik ben er gelukkig niet ingetrapt (petje af voor die mensen :D) Degene die er wel in getuind zijn (de zwakkere op dat moment zeg ik dan maar) zitten nu met een bek vol tanden,  en nee is niet waar want niet alleen de mensen die erin getuind zijn nee zelfs de mensen die alleen de soap hebben gevolgt zitten zelfs met een bek vol tanden.

Hocus spocus verhaal he als je dit zo leest;). Als je mensen leert kennen via de digi snelweg en je weet wat er in een persoons leven zich afspeelt, liegen, bedriegen, vreemd gaan, en manipulatie, dan ga je denken, en je gaat zeker denken als de persoon in kwestie doet of dat haar/zijn neus bloed, en nog een schepje daarboven op doet door mij te vertellen dat het beter is het niet in the open te gooien omdat ze aan haar omgeving denkt, en die zit daar niet op te wachten. Nee we moeten net doen of dat ons neus bloed en gewoon doodleuk verder leven. Ik kan dat niet en heb dat nooit gekund.

al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel

Vrienden en kennissen van mij doen ook dingen achter iemands rug om en ik word daar woest om. Wees eerlijk, daar kom je het verste mee, ben je dat niet en hou je de schijn op en het komt naar buiten dan ben je al heel snel in mensen hun ogen heel dom. Je staat als het ware voor lul op het internet, en het internet is groot en onbetrouwbaar en voor iedereen zichtbaar.

Ik heb altijd met veel plezier getwittert, tot dat ik eigenlijk op eieren moest gaan twitteren, en dan is het niet leuk meer, kon niet meer alles zeggen en doen zonder dan gelijk aangesproken te worden, best jammer voor een losbol als rachie 😉
Daar hebben we gister een einde aan gemaakt, de unfollow button en daarna nog even de block-button. Ik wil fun kunnen twitteren zonder op me giegel gekeken te worden.
Ik hoef hier verder geen tekst en uitleg te geven, heb je wel vragen dan beantwoord ik die, maar denk dat iedereen nu wel weet waar dit over gaat 😉

Rach doet het boek dicht, maar achter de schermen zal dit nog wel even door gaan denk ik, mensen blijven toch met vragen komen en ja ik kan daar nu op antwoorden 🙂

Boek dicht

 

 

 

 

26 gedachten over “Boek open, boek dicht

 1. Lieverd wat goed van je! In Januari 2011 net na oud&nieuw heb ik een nieuw begin gemaakt. Heb met de mensen afgesloten die zich overal mee bemoeide en dan ook rare Tweets stuurde alsof ze het beter wisten dat voelde heel raar en heel irritant was dat. Ook een flinke opruim op Hyves gedaan toen. T is beter zo hoor Rach, weg met die handel!

 2. Reets ik kan je ook niet vinden met je naam op fb 🙁 , ik blijf een kneusje he met internet!! maar goed slaap ze en je vind mij vast wel morgen ! gewoon voor en achternaam 😛 .

  Trusten!!!

 3. Ik had lange tijd medelijden, met jou en met haar. Totdat tot mij doordrong dat zij jou niet als slachtoffer ziet, maar als dader. Hoe fucked up ben je dan. En met alles wat je zegt meteen uitleg gaan vragen als een of andere controlerende controlfreak.

  Mijn respect is weg. Zielig dat je zo’n vent hebt maar nog zieliger dat je iemand moet bedreigen om je imago hoog te houden.

 4. je weet wat ik gezegd hebt 😉 had ze allang te kakken gezet zeker toen ze zei dat je geen normen en waarde had, laat me niet lache g…se kut zeg. ik ken jou als iemand die recht door zee is voor de mensen die je niet in de maling nemen en hun hebben je wel in de maling genomen en ja dan word jij ook een biatch 😉
  girl twitter er lekker op los nu, en wie weet gaat ik ook nog eens aan de twitter haha xx

 5. nah over rare lui gesproken ! er wilde een gozer van ik schat een jaar of 25 mijn uk toevoegen op hyves…nu houdt ik zelf altijd in de gaten wie Jaimy toevoegt.
  dus mensen met kinderen op hyves , hou het in de gaten 😉

 6. Ik weet ook niet zo goed waar het over gaat maar als mensen zich ongevraagd met dingen gaan bemoeien zeg ik: unfollowen die hap en blocken. 😀 En dat heb je gedaan, toppie. Er zwerven rare lui rond op het www inderdaad, heb sinds eergister m’n Twitter account op een slotje gezet. 😉 Voelt voor nu even beter.

 7. Geen idee waar het over gaat , maar ik vind dat je voor niemand op eieren hoeft te lopen en het is ook vervelend om van een ander te weten dat hij of zij dingen doet die het daglicht niet kan verdragen , wees jezelf Reets en niet op eieren twitteren 😛 . kusss

 8. mohaha gaat dit over powerpoes, ik doe alles goed en brandweerman? hahah ach rach, ben blij dat je er een einde aan hebt gemaakt echt waar, gezeik rot toch op alleen maar omdat ze bang is om in het kwaad daglicht te komen aaahh tissue laura ???

  1. aaahh jij ben gemeen ik kort de namen nog netjes af en nee wat doe jij hahaha lekker wijf *boeiuh*

 9. lekker de schijt laten krijgen en met een happy face verder gaan rachel, hier heb jij toch geen tijd voor tut, en je kop heeft wel andere dingen neem ik aan 😉

 10. halloooo lekker ding van me 😀 lekker he met je beide poten weer op de grond te staan, laat mevrouw l maar lekker gaar koken met meneer f in die zielige shit wereld van dr. je moet fun hebben op het internet, en nee dat had je niet meer hahaha ja met mij 😛 zie morgen wijffiexxx

 11. ik zit niet op twitter maar he wat je al zegd het www is groot en onbetrouwbaar en beppie naief zijnde (zal dr naam nog niet noemen maar dat gaat een ander dalijk wel doen want patries zit te smullen naast me haha ) iedereen wist het al
  vind het triest dat je bij je vent blijft die een doel heeft en dat is fucking arround the internet in ze eigen huis bah
  meid ik ken je niet anders dan dat je je bek open trekt, je hebt niks met haar te maken 😉 alleen met jezelf, denk daaraan en beppie brainfucking acties werken niet meer bij je dus mevrouw…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.