Boekjes tik

Boekjes tik

Dat ik gek ben op papiertjes en boekjes is jullie vast niet ontgaan! Ik schrijf overdreven veel zegt mijn moeder hahah maar ik vind het heel fijn om te doen en kan gewoon hele verhalen schrijven in een boekje. Ik schrijf ongeveer een boekje per dag vol!! En ja nu willen jullie weten wat ik precies op schrijf natuurlijk. Nou hoop prive dingen, wat er in mijn koppie omgaat, hoe het op school gaat en natuurlijk de fun stuff van wat ik allemaal mee maak en onderneem!! De ijshockey bijvoorbeeld maar ook de uitjes met mijn moeder, want die zijn gewoon over de top!! En dat is niet om mijn moeder een veer in haar kont te steken maar het is altijd gezellig als we wat gaan doen ook als is het boodschappen haha.

Maar ik dwaal af! Ik was met mijn mams naar Amsterdam en ik wilde en had ook nieuwe boekjes nodig en wij doken dus de Hema in. We waren ook in de bijenkorf geweest maar daar hadden ze niet zoveel leuke boekjes vond ik zelf. Dus hup de Hema in en ja natuurlijk slaagde ik daar!! Zes boekjes die ik weer heerlijk vol kan schrijven en ja ik ben er al flink in begonnen.

Ik heb een setje witte boekjes met een printje gekocht.

En een setje mint groene boekjes

Ik wilde dus eigenlijk blanco blaadjes maar deze zijn dus met lijntjes, geen drama maar vind zonder lijntjes gewoon fijner schrijven.

Wat vinden jullie fijner…lijntjes of blanco?

Ik kan dus weer een paar dagen vooruit….ja een paar dagen en dan moet ik mijn moeder maar weer eens lief aan gaan kijken hahah. Misschien ga ik ze ook nog opleuken, de mint groene dan met een paar leuke stickers.

De boekjes waren 3 euro de 3, dus niet duur.

4 gedachten over “Boekjes tik

  1. Ik wilde je even wijzen op (denk ik) een heel leuke winkel voor jou: Damen / Papier Royaal zit ook in Den Haag, dit is een heel mooie winkel met allerlei handgebonden artikelen en ook mooie notitieboekjes uit bijvoorbeeld Nepal. Het is wel wat duurder allemaal maar ze hebben prachtige spullen, ook kleine boekjes voor een redelijke prijs. Misschien vind je het eens leuk om daar te kijken!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.