Boodschappen-tag

Boodschappen-tag

Ik kwam deze tag tegen op een site …ja weet niet meer welke maar daar kom ik op terug. Een boodschappen tag waar dingen worden gevraagd betreft je boodschappen en ja dat ik nou echt wat voor mij miep boodschap!!

WAAR DOE JE BOODSCHAPPEN?

Ik doe mijn boodschappen bij de appie, dirk en hoogvliet en heel soms de jumbo en de lidle. Waarom zoveel winkels, nou de een heeft dit niet of de ander dat niet en hey ik let ook op de aanbiedingen

DOE JE ALTIJD BOODSCHAPPEN IN DEZELFDE VESTIGING?

Nee want doe natuurlijk in verschillende winkels boodschappies, en als de ene appie iets niet heeft ben ik gek genoeg om even naar een andere te rijden.

WANNEER DOE JE BOODSCHAPPEN?

Ik doe altijd smorgens de boodschappen, lekker vroeg dan is het nog rustig in de winkels en zijn de croissantjes nog lekker warm !!

HOE VAAK DOE JE BOODSCHAPPEN?

Uhm elke dag hihi. Vroeger deden we het 1 keer per week maar dat werkt voor ons gewoon niet, we eten bijna nooit hetzelfde op een dag en voor een week boodschappen halen eindigt bij ons meestal in de prullenbak omdat we dan net die dag even trek in wat anders hebben. Wij bepalen altijd op de dag zelf wat we gaan eten.

ALS JE IN DE WINKEL KUNT SCANNEN, DOE JE DIT?

Nee ik scan niks en gebruik ook niet zo’n handscan omdat ik dat niet prettig vind

KIES JE VOOR HET A MERK OF HET HUISMERK?

Beetje verwent maar dan toch het A merk maar het komt ook echt regelmatig voor dat ik een huismerk meeneem, ligt maar net aan het product.

GAAN DE KINDEREN MEE BOODSCHAPPEN DOEN?

Rashel gaat altijd mee, niomi ook soms maar die vind het maar niks en rashel vind het wel gezellig zo met mama op pad

ALS DE KINDEREN MEE GAAN, MOGEN ZE DAN IETS KIEZEN?

Nou ze kiezen niet meer hier, ze mikken het gewoon het karretje in hihi

GEBRUIK JE EEN BOODSCHAPPENLIJSTJE?

Ja!! ik heb wunderlist op mijn telefoon en daar maak ik mijn boodschappenlijstje in, heel handig vind ik heb altijd een lijstje anders kom ik met non food thuis hihi

Waar en hoe vaak doe jij boodschappen? Gebruik jij een boodschappenlijstje?

2 gedachten over “Boodschappen-tag

  1. Ik probeer 1x per de week de grote boodschappen te doen… en dan haal ik de kleine dingen zoals brood en fruit eventueel hier bij het dorpswinkeltje nog erbij. Heb geen rijbewijs dus ga op de fiets, rijd met iemand mee of ik bestel online bij de deen. Dat is de enige die hier bezorgd.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.