Bouwvakker met vakantie

Bouwvakker met vakantie

Ik ben een bouwvakker, een zpp-er en die heeft nu vakantie!

Nou zijn het maar 2 weekjes vakantie, maar toch. Even geen wekker om 5 uur, even geen stenen en even geen specie.

Als man zijnde is dat ook wel een lekker om te zeggen zonder dan nogal verwijfd over te komen. Op vakantie gaan doen we niet. Ik houd er sowieso niet van en vrouwtje Rach mag niet reizen. Dan blijft er niet veel over dan lekker thuis in eigen land te genieten.

Ik hoef dan ook twee weken geen werk kleding aan wat bestaat uit shirts en een werkbroek. Nee nu is het tijd voor heerlijke zittende kleding waar ik mij dan ook lekker in voel. Een overhemd zou je mij niet zo snel in zien lopen maar deze dan weer wel want hij zit als een t-shirt zo zacht!

Ik kreeg hem binnen in een koker. Dat vond ik we heel erg apart want dat had ik nog nooit zo gehad! Bij HemdvoorHem krijg ik ze namelijk altijd in een mooie doos, dus verassing dit keer!

Ik heb weer een lekker zittend kledingstuk in mijn bezit en er zal vast meer leuks bij komen in de vakantie, want vakantie betekend ook shoppen!

Wat is jullie comfi outfit als je vakantie hebt?

Ik ga genieten met mijn gezin en weer bedankt voor het luisteren naar deze bouwvakker!

Deze blogpost is in samenwerkenking met HemdvoorHem
*Het item is gekregen

15 gedachten over “Bouwvakker met vakantie

  1. Hemdvoorhem heeft mooie items, zo ontving ik laatst voor mijn vriend ook een mooi overhemd voor Tommy Hilfiger en dat staat hem super! foto + artikel komt er aan 😉

  2. Wat leuk dat jij ook een artikel hebt geschreven! Ja, Hemd voor Hemd heeft zeker mooie items. Heerlijk van de vakantie. Lekker genieten at home met de familie. Daar gaat de vakantie om, toch? Nu nog iets meer zon, maar van het weekend gaat er geloof wel het een en ander schijnen.

  3. Leuk dat je hele gezin meewerkt aan je blog! En ja, zo’n overhemd in zo’n verpakking is absoluut leuk om te krijgen! Ik ben zelf vooral van spijkerbroeken en een shirt met eventueel een vestje of jasje.

  4. Mooi overhemd. Mijn vakantie outfit is afhangelijk van mijn bestemming en wanneer ik reis. Meestal is het een jeans met een mooi truitje, toffe schoenen, grote tas, colbert met bijpassende sjaal

  5. Het liefst draag ik wijde kleding niet nergens knelt en waar ik mij optimaal in kan bewegen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.