De browbar

| 6 reacties

Hi allemaal!
In mijn vorige blog had ik het over Benefit, en daarbij de Browbar. Vandaag wil ik daar iets verder op ingaan en jullie laten zien wat daar gebeurd!

Bij de Browbar, het woord zegt het al, draait het allemaal om de wenkbrauwen. Bij een behandeling word er gekeken naar welk model het beste bij het gezicht past en ga je de winkel uit met mooie wenkbrauwen en niemand zal zien dat ze net gewaxt zijn!

We beginnen met het bepalen van het model. Het begin, het eind en het hoogste punt worden opgemeten door middel van de botstructuur, dus elke wenkbrauw is anders en past perfect bij jouw gezicht.

Dan worden, als je dat zo willen, de wenkbrauwen geverft. Veel mensen zijn hier bang dat ze te donker worden, maar we hebben verschillende kleuren verf en deze kunnen gemixt worden. Mocht het nou toch net ietsje te donker worden kun je ‘s avonds even met een beetje scrub de wenkbrauwen scrubben en zullen ze ook al een tint lichter ogen. Het voordeel van verven is dat je wenkbrauwen ook voller zullen lijken. Doordat je de kleine donshaartjes, die bij de meeste van ons licht blond zijn, ook mee verft, lijkt het ineens alsof je meer haartjes hebt.

De volgende stap is waxen. Je zult nu denken: “AU!”, maar dat valt best mee. Het is eerder een schik reactie als je het nog nooit gedaan hebt. De wax die wij gebruiken is heel mild, dus het valt reuze mee hoe pijnlijk het is. Bij het waxen worden de punten aangehouden die eerder gemeten zijn. Zo krijgen je wenkbrauwen dus die perfecte vorm zoals eerder genoemd, die dus perfect bij je gezichts vorm past.

Als laatste stap: je wilt natuurlijk niet verder winkelen met een rode huid van het waxen. Wij zorgen ervoor dat iedereen alleen maar zal denken; “wauw, wat heeft zij mooie wenkbrauwen!”. We zorgen ervoor, met behulp van de mooie producten van Benefit, dat de roodheid gecamoufleerd wordt en geven de brows een touch up met een geschikt wenkbrauw product.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en een goede vorm kan je ogen meteen een liftend effect geven en een krachtige uitdrukking. Mocht je geïntereseerd zijn kun je altijd eens binnen lopen bij een browbar bij Douglas, ook voor advies!

Hebben jullie wel eens je wenkbrauwen laten doen bij de browbar en wat voor producten vinden jullie fijn voor het teken van je wenkbrauwen?

6 reacties

  1. Prachtig! Ik hou er van laat het graag doen in assen 🙂

  2. Jeetje deb wat lijk je op je moeder he haha. En goed bezig ziet er goed uit

  3. Ik moet echt een keer een afspraak gaan maken bij jullie brow bar. Ziet er goed uit!

  4. heel mooi gedaan hoor deb 😀 maar dat kan jij wel!!

  5. Ai, ik vind het heeeeel moeilijk om aan de vorm van mijn wenkbrauwen te (laten) zitten. Ik ben heel blij met de vorm ‘as it is’ (redelijk vol) en ik laat eigenlijk alleen de verdwaalde haartjes weghalen (als ik het al laat doen). Zelf probeer ik dat laatste ook bij te houden. De voor- en na foto’s zien er goed uit. Voor mijzelf houd ik het toch liever zoals het is.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: