BrowVo! Conditioning primer

| 3 reacties

Hi allemaal! Vandaag gaat het weer over de wenkbrauwen en over een product waarvan ik denk dat veel mensen het niet kennen maar zich wel afvragen of er zo iets bestaat.

Ik denk dat veel mensen zich namelijk herkennen in mijn volgende probleem: Zoals iedereen weet veranderen stijlen en mode continu. Ook op gebied van wenkbrauwen is dat zo. Kunnen jullie je herinneren dat we allemaal onze wenkbrauwen dun epileerde? Of sommige zelfs hun wenkbrauwen weg schoren om met een potlood een te dun streepje te zetten?

Ik hoorde bij de eerste groep en ik dacht ook nog eens dat ik dat toen prima zelf kon doen.. nu jaren later, wanneer de bredere en volle wenkbrauwen weer in zijn (precies hoe vroeger mijn eigen wenkbrauwen waren) zit ik met een probleem.

Door jaren dus epileren en vooral ook zelf, op de verkeerde manier, heb ik wenkbrauwen met gaten en happen erin. Het leek alsof de haartjes nooit meer terug zouden groeien… Ik las over een product van Benefit. De BROWVO! conditioning

3 reacties

  1. Hi! Looks really good! Thank you for sharing your impression! Have a nice sunday evening and best wishes form hotel passeiertal 😉 …yours, Pia <3

  2. Klinkt als een fijn product!

  3. Oh als dit werkt, dan moet ik het zeker een keer proberen

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: