brrrr hier word moeders niet goed van

brrrr hier word moeders niet goed van

In 2010 vlogen al de tanden om je oren en niomi heeft het zelf trekken nu ook ontdekt (met grote walging van moeders) maar goed ik moedig haar wel ff aan hoor 😀

hij is er alleen nog niet uit haha en ook niet tijdens het eten, dus die is vanavond nog wel ff zoet in de badkamer voor de spiegel:P

35 gedachten over “brrrr hier word moeders niet goed van

 1. ooh mijn gunst! Yais zijn voortand is eruit en de ander begint ook los te zitten en hahahaha heb je mijn blogje gelezen over de tand die omgedraaid zat? Ooh my…die heb ik eruit getrokken, zat nog aan de klein stukje ieeuww vlees vast (lol). Ja tjakkaaa nou echt…blehhhh.

 2. Het is al eerder gezegd, maar ik hoorde het ook hoor: je praat best Haags! ’trehkah!’ haha.. 😉

  Ik had er altijd zo’n hekel aan… als m’n tanden los zaten :S Ik werd er altijd misselijk van en durfde ze er nooit uit te halen. En als ze er eenmaal uit waren zat er zo’n rare, zachte plek. Blehh ik ben blij dat ik ervan af ben haha!

  1. mohahha ja nog niet nog niet hij zit er nog in, gister nog even staan trekken maar hij wilde echt niet en vanmorgen ook nog niet dus hopelijk vanmiddag 😛

  1. nope hahha heb net nog even de held uitgehangen door eraan te gaan trekken maar nee, maar denk dat ze straks wel voor me neus staat hahah

 3. hhahhaah maar uh ik hoef dat vervolg niet live in me beeld hoor hahah ik kan er niet tegen he pff mel stond hier een dag voor kerst met een lekkere wiebel tand en dan gaan me nek haren omhoog haha

 4. MOHHAHAHA tyfas gekkkkk hahahaha je ben nog schoor van oud en nieuw zeker rach haha
  en nioooooo hoe ranzig is dit dan

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.