Bucket list 2020 is een feit

Bucket list 2020 is een feit

Zo he he gister kon ik dan eindelijk mijn bucket list van 2020 afsluiten. Het is een feit en ik ben er weer blij mee. Waarom kon je dat dan niet? Nou alles ging weer op slot en zo ook de tattoo shop.

Zoals je ziet is er weer geen vlog, maar vrijdag staat er een update video online voor jullie.

Maar goed, de nieuwe afspraak was zo gemaakt gelukkig weer en kon ik snel terecht bij de toppers van Tattoo Martin. Het ontwerp was er natuurlijk al, dus ook dat was een eitje. Het stelt eigenlijk niet zoveel voor dit keer voor mij want het is geen vlinder of bloem of wat dan ook. Nee het was een tekst en een paar initialen.

De betekenis erachter is afs volgt. Het La Familia B, zou op 29 december 2020 gezet worden. Dat is op de dag dat mijn mams begraven is. Wij als LFB willen dat gewoon een plekje gaan geven en dat wilde en deed ik dus op deze manier. Het ontwerp was iets anders maar omdat het een klein stukje is was het even aanpassen en hebben we de tierelantijntjes weg gelaten.

De initialen ME en CV zijn voor mijn tatoeëerders Martin en Chris. Chris wat meer dan Mart, maar ze hebben mij een jaar lang, nee nog wel langer, denk drie jaar nu, op de pijnbank gehad en ik vond dat dat een plekje mocht hebben en ze voelde zich vereerd!

Ik ben natuurlijk nog niet klaar, maar het hoofdstuk 2020 is nu wel afgesloten ondanks het een paar maanden later was ;). De planning 2021 was er al maar moet nu nog uitgevoerd gaan worden en dat gaat ook zeker gebeuren maar voor nu ga ik even genieten van mijn nieuwe inkt en mijn zelf een schouder klopje geven omdat ik weer een van mijn doelen bereikt hebt.

30 gedachten over “Bucket list 2020 is een feit

 1. Wat fijn dat je weer een van je doelen bereikt heb! Heb je nog wel plek over voor meer tatoeages? 😉

 2. Wat in het vat zit, verzuurt niet. En bij deze is je doelenlijst voor 2020 mooi afgerond. Veel plezier met je nieuwe “inkt” 🙂

 3. fijn dat je nu je doel hebt bereikt en het kan afsluiten op naar nieuwe doelen voor 2021

 4. Wat fijn dat ‘jouw’ tattooshop weer open is. 😀 Mijn tattooartist is gevestigd in België, dus ik probeer al een jaar een afspraak te maken om mijn tattoo te laten bijwerken, maar elke keer is er wel in 1 van de 2 landen een lockdown gaande, grens dicht, whatever. De grens gaat morgen weer open dus hoop nu snel langs te kunnen. 🙂

 5. Wat mooi!! zo kan je mss ook een beetje de rouwperiode van je mams afsluiten… ik heb geen tatoos…vind ze mooi bij anderen maar niet bij mezelf

 6. Wow! Toevallig las ik laatst dat vinger- en handtattoo’s wat lastiger zijn om te laten genezen omdat je zo frequent gebruikt en nat maakt (afwassen, koken en weet ik veel wat nog meer). De agenda van ‘mijn’ tattooman gaat in september pas weer open, maar vermoedelijk wil ik toch ook weer mijn derde ’tiny’ tattoo laten zetten…

 7. altijd goed als je je doelen haalt! en dat het wat later is gelukt, daar kan jij helemaal niks aan doen

 8. Wat fijn voor jou dat het nu toch gebeurd is!
  Mooi dat je je tatoeeerders ook een plekje hebt gegeven, dat komen ze niet zo vaak tegen denk ik

 9. Haha wat geinig dat je de tatoeëerders een plekje hebt gegeven, kan me goed voorstellen dat ze er blij mee waren. En ik kan me herinneren dat de tattoo shops dicht gingen waardoor je het niet kon zetten op de geplande datum, goed dat het alsnog gelukt is.

 10. Fijn dat het gelukt is en je toch op een of andere manier 2020 op deze manier hebt kunnen afsluiten!

 11. Mooi Rachel en al is het dan later dan gepland, het is nu gelukt. Fijn dat het kon, helemaal omdat je de plannen al zo lang in gedachten had.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.