Budget Bodybutter: one of my faves

Budget Bodybutter: one of my faves

Een goede bodybutter met dit koude weer is onmisbaar in iedere badkamer! Een van m’n faves is de Ziaja Coconut Body Butter.

ziaja coconut body butter byvosje

Ik heb met dit weer heel snel last van een droge huid. Waardoor ik dus sneller een body butter pak. Deze verzorgd mijn huid net wat fijner dan een gewone bodylotion.

Gebruiksgemak?

Wat ik fijn vind aan deze butter is dat ook dit product lekker snel in de huid trekt! Vooral na het douchen is dat super fijn, want zo kun je jezelf snel aankleden. Vooral in de winter lijkt me dat een stuk aangenamer ( vooral wij met de ramen open boven).

ziaja coconut body butter by vosje

Net als met de handcrème heb je ook van dit product niet heel veel nodig. Oke, met een handcrème doe je uiteraard langer. Maar ik denk dat als je body butters een beetje afwisselt je echt lang kan doen met een grote pot!

En dan nu de cijfertjes 😉

Over een grote pot gesproken, in deze pot zit 200 ml, hier kan je dus echt wel even mee vooruit 🙂 Ook is ie weer eens lekker budget met € 5.69.

12 gedachten over “Budget Bodybutter: one of my faves

  1. Hmm..coconut body butter, dat klinkt echt heerlijk! Ik gebruik ook zo’n soort butter maar dan van een ander merk.

  2. Ik heb dus gewoon nog nooit body butter gebruikt! Maar merk inderdaad ook dat mijn huid iets extra’s kan gebruiken in de winter. Je hebt me dus op een idee gebracht, bedankt voor het delen 🙂

  3. Het is inderdaad best guur buiten en ook zo’n gemene wind. Ik merk ook dat ik dan last krijg van een droge huid. Dankjewel voor de budgettip van deze bodybutter!

  4. wellicht handig als ik ook eens zoiets ga gebruiken. Ik merk bij mijn dagelijkse ga naar buiten wandelingen dat zeker nu het rond het vriespunt is, mijn handen wel heel erg droog zijn

  5. ik ken hem eerlijk gezegd niet want ik gebruik alleen spullen die wij bij de zonnebank hebben gekocht maar ben hier wel nieuwsgierig naar geworden nu :D. thnx dais voor de info 😀

  6. Ik ben fan van Ziaja! Deze body butter lijkt me ook heel erg fijn. Op dit moment gebruik ik ook veel body cream en hand crème vooral omdat mijn huid zo droog is. Coconut vind ik persoonlijk heerlijk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.