Budget prime mist

Budget prime mist

Een tijdje terug deelde ik de sneakpeak van de My Power Is collectie van essence.

Als Vis val ik onder het element water, dus het kon ook niet anders dan dat ik de Water Mist als eerste zou gaan reviewen!

Allereerst de vormgeving: de kleurrijke flacons en de kleine edelsteentjes die in het flesje zitten! Hoe tof hebben ze dat gedaan bij essence?!Water is infused met Rock Crystals (steenkristal) en heeft een hele frisse geur, beetje limoenachtige geur. Ik hou er persoonlijk wel van.

Ik gebruik de mist nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht. Vaak wacht ik als het kan een half uurtje (anders skip ik mijn dagcrème en gebruik ik de prime mist gelijk als een basis) en spray ik dan pas de mist.

Als ik mijn dagcrème gebruikt heb, tap ik de mist in met mijn beautyblender, anders gewoon met mijn vingrtoppen.

Wat ik merkte met deze primer mist is dat het heel fijn werkt. Mijn concealers blenden echt heel mooi op de mist ( gebruik bewust geen foundation at the moment) en ook alle andere poederproducten gaan echt heel goed op de mist! en het blijft ook echt de hele dag mooi zitten!

Ook is het een lekker verfrissende mist, dus ook lekker voor in de zomer!Kortom, ik kan deze mist zeker aanraden!

Op het moment is deze mist te koop bij Kruidvat voor € 3,99

4 gedachten over “Budget prime mist

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.