Budgetduo!

Budgetduo!

Ik start de dag er mee op en sluit het ermee af: een goede dag- en nachtcrème. Sinds een aantal weken gebruik ik hiervoor een nieuw duo: de Ziaja Goat’s milk dag- en nachtcrème.

En dit is niet zomaar een lijn trouwens, de Gietenmelk lijn bestaat niet uit echte geitenmelk. Het is een in een laboratorium nagemaakte variant. Wel de benifits dus!

In december kreeg ik bij een eerder pakketje een sample van dit product. Die heeft me echt super enthousiast gemaakt om de dag- en nachtcrème te gaan proberen.

Qua “swatch” ben ik snel klaar, kleur is hetzelfde alleen de ene creme is net wat dikker. Maar dat zie ik vaker bij dag- en nachtcreme. Niet heel erg spannend dus.

Ik heb heel lang de combi gebruikt van Trekpleiser, maar merkte dat mijn huid andere behoefte heeft. Dus mijn tip, kijk goed naar je huid en gebruik niet te lang hetzelfde product. Want het kan op lange termijn zijn werking verliezen. Mijn ervaring wel in ieder geval.

De dagcrème laat ik standaard 5 minuten intrekken voor ik mijn routine verder doe. De nachtcrème gebruik ik voor het slapen gaan, hier pak ik niet echt een tijd voor om in te trekken. Wel wordt ik de volgende ochtend met een onwijs zachte huid! Ik teken ervoor 😀

Ik ben dus erg tevreden over dit duo en blijf het voorlopig dan ook gebruiken. Ik merk gewoon dat mijn huid baat heeft bij deze combi.

Dit zijn overigens de benefits van de dagcrème:

Hydrateert de opperhuid en de diepere lagen van de huid.
Zorgt voor een aanvulling op het tekort van natuurlijke voedingsstoffen.
Verhoogt de vernieuwingsproces van de huid en verzacht kleine rimpels.
Effectief verzachten van irritaties.

Dit zijn overigens de benefits van de nachtcrème:
  • Zorgt voor een aanvulling op het tekort van natuurlijke voedingsstoffen.
  • Door het versterken van de natuurlijke oliën zorgt deze crème ervoor dat je huid niet uitdroogt.
  • Verhoogt het vernieuwingsproces van de huid en verzacht kleine rimpels.
  • Verzacht, hydrateert en verstevigt effectief de huid.

Zowel de dag- als nachtcrème kan je vinden voor € 5.69 voor 50 ml. Je hebt maar weinig nodig, waardoor dit een prima prijs is voor deze producten.

Ken jij deze lijn van Ziaja al?

Als ik skincare producten test, test dit ik dit op z’n minst een maand. Ik ben van menig dat skincare minimaal een maand nodig heeft om goed zijn werk te doen. Hierdoor zul je niet binnen een week een complete review zien. Eerlijke reviews staan hoog in het vaandel.

10 gedachten over “Budgetduo!

  1. Ik ken de producten van Ziaja, maar deze specifieke producten niet. Zelf gebruik ik elke dag dag en nachtcrème

  2. Ja toevallig ken ik ‘m! Heb deze in een ver verleden eens gebruikt. Ziaja is fijn!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.