Buffalo London

Buffalo London

Als ik zeg Buffalo London, dan hoor ik een hoop denken..uhh wie? Hahah en niet onterecht, want als je het merk niet kent dan ken je het niet.

Ik heb altijd schoenen met rara plateauzolen. En niet omdat ik het alleen leuk vind maar ook omdat dat de enige schoenen zo’n beetje zijn waar ik normaal op kan lopen. Mijn voeten zijn vel over bot en stabiel zijn is niet echt makkelijk daarmee. Maar met die leipe zolen lukt het wel. Deze stonden al denk ik 2 jaar op mijn lijstje maar ja 120 euro vond ik gewoon achterlijk voor een paar halve schoenen haha. En laten ze dan nu is de sale zijn!! Happy me. Ik wil natuurlijk ook nog de gewone complete shoes ervan hebben en die zijn 169,00 euro maar dat vind ik dat weer niet erg. Raar wijf ben je weer Rach, maar goed. Ik kreeg deze klompen, want zo noem ik ze maar binnen en ja het is wennen want ze zijn zwaar, maar alles is in te lopen dus ook deze. En het zijn makkelijke schoentjes om even zo snel aan te trekken en te vertrekken.

De een houd er van, de ander vind ze afschuwelijk haha. Maar goed dat is ieder zijn mening en ik denk alleen maar “als het maar lekker loopt”

Dragen jullie “klompen” of andere gekke schoenen?

Het is vrijdag dus het weekend staat voor de deur. Zondag is Niomi jarig dus dan kan ik lekker op mijn klompen banjeren 😀

Fijn weekend!

4 gedachten over “Buffalo London

  1. Joh, ik kende dit merk dus echt niet 🙈 maar I feel you. Ik denk dat het veel belangrijker is dat je goed en lekker kunt lopen. Daarbij vind ik ze wel heel stoer. Uggs heb ik trouwens ook, maar dan de lederen variant (hoge laarzen met hak), niet die slof-Uggs bedoel ik.

  2. ik vind ze leuk hoor ! maa rik ben een echte klompenloper op mijn moestuin loop ik op echte klompen. En ik kan je verzekeren, dat vinden mensen raar!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.