by-bar: Autumn Winter 2020

by-bar: Autumn Winter 2020

Samen met by-bar stappen we de herfst in, klaar voor nieuwe ontdekkingen. Een seizoen waarbij de items tijdloos zijn, want een goede stijl is immers voor altijd. De by-bar autumn winter collectie 2020 bestaat uit zachte stoffen, mooie denims en floral prints. Daarnaast presenteert by-bar dit seizoen ook de allereerste eco-items!

it’s a journey, not a destination

De eerste eco-items van by-bar zijn met liefde en zorg gemaakt. Prachtige jassen voor het nieuwe seizoen van gerecyclede pet flessen, de allerzachtste alpaca sweaters en eco denims. Met het maken van deze eco-items wordt er water bespaart en het gebruik van chemicaliën vermindert. Goed voor het milieu, de huid en daarnaast zijn de eco-items ook nog eens tijdloos.

9 gedachten over “by-bar: Autumn Winter 2020

  1. Dit spreekt mij zeker aan, vooral het eco aspect en het hergebruiken vind ik in de kledingindustrie een belangrijk aspect om te letten bij mijn aankopen.

  2. Oh! Die groene blouse is echt fantastisch. Ik ben dol op die kleur. Echt gaaf dat het materiaal gerecycled is. Hopelijk gaan we dat vaker zien in de toekomst.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.